Kiváló 2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 29.
Nem tartozott a kedvenc éttermeim közé, de legutóbbi látogatásunk után bekerült közéjük. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt. A "Belga Burger" egyszerűen tökéletes: bacon, pirított hagyma, ízletes húspogácsa, isteni mustár és saláta. Külön kis tálkában ketchup és nagy adag sültkrumpli. Csak azt sajnálom, hogy sört nem ihattam, mivel kocsival voltunk. De már ki is néztem 1-2 különlegességet az itallapról. Az árak is teljesen rendben voltak. Szimpatikus, hogy szép-kártyát is elfogadnak és nincs szájhúzogatás sem, ha ezt megkérdezi az ember.
Ha Debrecenben jársz, ne hagyd ki! Bár most csak sörözni tértünk be, de mind a sörök, mind a kiszolgálás fantasztikus volt. Korábban itt szálltunk meg és itt is vacsoráztunk, ami szintén szuper volt, ezért is tértünk vissza!! A banános sört ne hagyd ki!
Belvárosban, a legjobb helyen. Hangulatos belső helyiségek, kifogástalan előkészület az ünnepelt köszöntésére. Ízletes, tartalmas ételek, kitűnő italok. Udvarias, figyelmes kiszolgálás, legkevésbé sem zavaróan, háttérben maradva. Köszönjük a vendéglátást, újra- és újra visszatérve.
A Belga söröző franchise megbízható cég, általában nem csalódik az ember. Tavaly augusztusban egy sörre ültem csak be, mondhatni közhelyes sörre, Leffe Blonde-ot ittam, ami egy alapsör ott a jobbak között. Rendkívül kellemes beszélgetést folytattam a pincérrel, aki hozott ajándékfalatot és...