Az egykori Balkán grill helyén nyílt meg az új burgerező. Éppen erre kolbászolok s ekkor kopogni kezd a szemem. Nézzünk be. Jól megközelithető helyen van, parkolni az út mellett lehet. A helyiség fel lett újitva, bár sajnálom a Balkán grillt, tény hogy ráfért az üzletre. Uj arcok, új menü, lássuk, a medvét.
Az 1 fős személyzet alapos, kérdezi mit kérek a Burgerbe, mit nem, mit kérek hozzá. Végre elkészül, és a végeredmény meglepő. Érdemes megnézni a fotókat, egy burgerkölteményt hozott össze, ráadásul kitűnő , a sült krumpli kiválóan van megsütve. Tény, hogy gyorsan eltüntetem, de tényleg finom. A,, számla,, 2. 200 Ft, ebben az üdítő is benne van. Összegzés : amire kitaláltak arra kiváló. Gyorsan elérhető helyen, baráti áron, jó kaját lehet kapni, alig 10 perc alatt. A személyzet majd belejõn, de egy csillagot levonok a súlyos hiba miatt! Nem adott blokkot, s ez sokba kerülhet később. Minősités : ajánlott (még jövök ide) Értékelés : 7/10 pont