Black Sheep Kávézó & Konyha Debrecen bemutatkozása
A 2017-es Aeropress Magyar Bajnokság versenykávéjának pörkölője alapította a Black Sheepet, amelynek fiatalos, modern irányt képvisel. A koncepció lényege, hogy átmenetet képezzen az újhullámos gyümölcsös kávék és a klasszikus sötétebb pörkölés között. Az itallap nem rövid, úgyhogy adjatok időt magatoknak az átnézésére!
Az isteni kávék mellé pedig burgereket, bisztró ételeket és pizzát is kérhetünk.
A Black Sheep hálózat első egysége a Csapó utcában nyílt 2016-ban. Magam sem tudom, hogy történhetett, hogy csak 2022 szeptemberének végén jutottam el hozzájuk. A dizájn lenyűgöző, nagy kár, hogy valami borzalmas rap tette tönkre az ott töltött időmet.
A kávé remek, ami nem csoda, ez végül is a fő profil, a tepertős pogácsa szintén, a bagel nagyon jól sikerült, a frissen préselt narancslé kifogástalan. Vettem egy kovászos kenyeret is, ami hozta azt, amit elvártunk. Tegyem hozzá, hogy elvárásaink magasak voltak, évek óta szinte csak csúcsminőségű kovászos kenyeret eszünk. Az árak barátságosak a minőséghez képest, reggelik 3000 alatt, burgerek nem sokkal 3000 felett, a kenyér 1090 forint volt.