Egymás szájában ülnek az emberek,minden szót,a szomszéd izléses orrfújását is hallani. Semmi intimitása nincs az étkezésnek. Emberünk fokozott harckészültségben érkezik,elvégre csúcsidő van. Hoz étlapot és innivalót,majd el. Étlap: szerintem teljesen jó,egy pub szintű helyen vagyunk. Zajszint 61 decibel,még elmegy. A libaleves a 18. percben megérkezik,de emberünk jelzi,hogy rendelt csirkém frissen fog készülni. vagyis jó 30 perc. Nem baj,kivárjuk. A leves abból áll,hogy egy tányérban hozzák az ,,aprólékot,,majd egy kancsóból ráöntik a ,,lét,,
Illuzióromboló. Az még inkább,
hogy egy hatalmas tányérban tálalnak fel 2 deci levest. A leves nem a szakma csúcsa,de jóízű és fogyasztható. Mivel Debrecen minden éttermében megfordultam,van összehasonlitási alapom. Na,jönnek a főételek,a tálalás jónak mondható,az adagok nagyok. Elég legyűrni,a köret egészben piritott krumpli is bőséges. Sör csak 0. 33-as szerelésben van, a Dreher,jól van hűtve. A bébi csirke alaposan át van sütve,én igy szeretem kicsit erősebben megsűtve. Közben angol társaság érkezik mellénk alig 6-an,innentől kezdve nincs beszélgetés köztünk,annyira közel vannak. Desszert van otthon,azt nem kérünk,csak kávét,okulva a tavalyi ebédből mindjárt duplát. Iható,maradjunk ennyiben. Számla jön,21,700 ft,3 főre ez nem túl sok italokkal együtt. Ettől függetlenűl nem olcsó hely. A nevetséges mennyiségű leves 1,370 ft. Egy 4 centes pálinka 1,500,7 deci sör 900, a sült csirke 2,970 ft. Egy kacsacomb 3,890 ft köretekkel. Összegzés:
Háát,egyszer meg lehet itt ebédelni,de törzshelyünk nem lesz. Az ételek közepesnél jobbak,az adagok a főételnél jók,a levesnél minősithetetlenűl kicsik. A kávé gyenge,árak magasak,a személyzet viszont korrekt és felkészűlt. A hely hangulatos lehetne, ha nem lenne ilyen zsúfolt és áthallásos. Minősités: ajánlott
Értékelés: 7. 5/10 pont