2017. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó régen voltunk itt, de,, rézinéni,, után jár némi kárpótlás, és egy jó ebéd a családnak.
A helyiséget felújították, előnyére. Étlapot hamar kapunk. Nem egy biblia, de elégséges. Nem drága hely, a főétel amit kinéztem, 1.790 Ft. Majd meglátjuk mi jár érte.
A leves a 10.percben megérkezik,lőn csoda tálban ahogy kértem, külön kapok zöld erőset.
A leves finom, hárman begyűrjűk az egész tállal.A család 2/3-a szerint sós szerintem így jó, bár az erős paprika mellett a só fel sem tűnik. Személyzet teszi a dolgát, fiatal, még fejődőképes. Sejtem hogy gond lesz, mert a levessel félig jól laktunk, van benne bőségesen hús zöldség, tészta, tényleg húsleves gazdagon.
A főétel óriás bécsi szelet, hát tényleg az, érdemes megnézni a fotót! Brutális adag, nem a tányér kicsi! A köret átlagos, de ehető, Debrecenben kevés helyen figyelnek oda a köretekre, ezt nem is bowlingpálya éttermében várjuk el. A hús viszont kitűnő! Társaim lazacot és májat esznek, az is finom szerintük. A hússal félóràt küzdök, de legyűröm. Kár itt hagyni, nagyon jó ízű. Italok kellemesen hűtöttek. Mivel ünneplünk, kérünk desszertet és kávét is. Palacsintát rendelek, hármat, társam somlóit. A fel szolgáló figyelmeztet, hogy hoz ő tízet is, de adagban van! Ez itt, okulva a főétel méretéből megszivlelendő. Kérek egy adag barackos palacsintát. És egy presszó kávét.
A desszert egy költemény, hát,ha ebből kellene hármat megenni?
Igaz, én három darabra gondoltam. Nagyon finom, csak túrós palacsinta vanília öntettel, bár én barackosat kértem.
A kávé ismét egy élmény, finom izvilág, de markánsan erős. Holnapra gondolva 2 adag cigánypecsenyét becsomagoltatunk elvitelre. A számla mindössze 15,300 Ft, 5 főétellel, hatalmas tál levessel, italokkal, roppant kedvező! Étkezési idő 90 perc, de nem siettünk,a 4 fogásból a főétel több mint félóra volt leküzdeni!
Összegzés :mint többször mondtam, az étkezés nemcsak szükséglet hanem gasztronómiai élmény is lehet. Itt, ez adott. Vannak hibák, az tény , nincs vendég menedzselés, csak felszolgálàs, kissé sós volt a leves, barackos helyett, túrós palacsintát kaptam, de ami a lényeg, degeszre ettük magunkat, jó ételekkel, finom desszertekel,kiváló kávét kaptunk. A felszolgáló fiú kissé figyelmetlen(csinosak a kolleganők) de lelkes és teszi a dolgát, a konyha fürge és jó. Az adagok kiemelkedően nagyok. A 4 csillagot megérdemli.
Minősités : ajánlott
Még több kép (27 db)
Chili Café Étterem & Kávézó további értékelései
2023.11.17gyerekekkel
![]()
Nem mondanám, hogy túl modern, de nagyon kellemes hely. Az ételek finomak, az ízvilág nagyon jó, bár ehhez az árhoz kicsit nagyobb adagot várna el az ember. A tisztaságra nem volt gond. A hangulat azért nem volt maximum mert szegény pincérekkel úgy bánik a főnök mint a kutyával... A fizető vendég...
2019.05.16gyerekekkel
![]()
Nagyon sok asztal van vasárnaponként bezsúfolva, hogy minél több vendéget tudjanak fogadni. Az italosra túl sokat kellett várni, hiába szóltunk. Az ételek finomak, változatosak. Kisgyermekkel is sokan voltak, de a babakocsik elhelyezése problémát okozott. Babapelenkázó nincs, pedig a forgalom...
2019.02.16családjával
![]()
Legutóbb nem voltunk elzsibbadva. Rengeteget várakoztunk az ételre. A második esély mindenkinek jár,így ma délután itt parkolunk le. A ház tetején egy óriási tekebábu,ami nem zavar,de miniatürizált ,,változata,, a tűzcsap a parkoló kellős közepén annál inkább. A törött lámpaburadarabokból...
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel