Jó 2023. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. november 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyik születésnap alkalmából hárman ültünk be ebédelni. Sajnos az első benyomás nem volt pozitív. Az ajtó tárva nyitva, muszáj volt húzatban ülni, különben az ember megfullad az olaj-, és halszagtól. A hely elég szűk, nagyon kicsi nekik oda az a lyuk, de megpróbálták a legtöbbet kihozni belőle, viszont túltolták - minimum egy asztallal van benne több. A rendelést viszont hiánytalanul megkaptuk, az ízvilág nagyon jó, finom volt minden. Árban kicsit drágább, mint kéne, mondjuk őszintén nem vagyok annyira tisztában a hal ételek árával mostanában, csak ahhoz tudok viszonyítani hogy ugyanennyit, kb ugyanezt hol mennyiért kapom meg.
Egy hónapja kb, először jártunk ezen a helyen és nagyszerű volt! Ma az unokáinkat is elvittük,beharangoztuk,hogy milyen remek helyen fogunk ebédelni. A mai ebéd hatalmas pofáraesés volt.A vendéglátás szégyene! Rendeltünk CÉZÁR-salátát királyrákkal,süllőt édesburgonyával,tintahalkarokákat...
A Csakhal-ban a magyar tenyésztésű, édes vízi halak mellett választékba kerültek a tengeri halak, rákok és kagylók is, a fogások egy része ma már nemzetközi ihletésű. Az országos ismertségű sztárséf, Pataky Péter állította össze az étlapot, s tanította be a csapatot, ami igencsak érződik. Ezt...