Kiváló hely

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

Kiváló 2014. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 10.
Párszor voltam itt vacsorázni nagyon finomak az ételek szeretem ezt az éttermet ajánlani szktam ha megkerdezik
Sajnos nem mindig tudom magamnak megengedni az étterembe járast de ha megyek ide megyek
A kedvencem a rántott csirke tartarmartas ritkán csináljak ilyen finomra a kiszolgálás megfelelő nem voltak túl tolakodoak a pincerek azt nem szeretem ha állandóan ott surognek forognak
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2025.01.13a párjával
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
2024.12.31a párjával
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
2024.12.28családjával
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.
Párizs Garden Apartments Debrecen - Napi árak reggelivel
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Évindító Szállásvadászat Hajdúszoboszlón
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval