Kiváló 2015. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy lakidalomra voltunk hivatalosak a csalàdommal.mikor megerkeztunk szèpen fel volt diszitve az etterem.a pincerek segitö keszek voltak.ahogy helyet foglaltunk mar erkezet a hüsitö italok mert meleg volt mivel a teraszon voltunk.az etelek pedig nagyon finomak voltak keztunk huslevesel ami izre nagyon jo volt es gazdag.föetel egy vegyes tal volt amiröl az oldalas izlett a legjobban.finom puha volt es kellemes ize.az egèsz csalad jol erezte magat.ajànlani tudom mindenkinek nagyon kellemes hely.
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!
Nagyon finom ételeket ettünk itt, akárhányszor az étteremben vacsoráztunk. Az esküvői vacsoránkat is a Csokonai étteremben tartottuk, kifogástalan volt a kiszolgálás, profi csapat fogadott minket.