Étterem teszt 3.-

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

2015. októberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
saládi eseményre - esküvő - készülünk jövőre, s nekünk jutott a nemes feladat, hogy kiválasszuk az éttermet ahol a lagzi lesz.

Miután a Casablanca kidobott bennünket helyhiány miatt, ide jöttünk át, s jól tettük. Az étterem jól megkozelithető, a közelben is lehet parkolni, mi távozáskor fedeztük fel, hogy az udvarra is be lehetett volna hajtani, ott a parkoló.

A hely tiszta, kulturált, sőt hangulatos.

Az étlap eléggé,, karcsú,,.
A konyha jól dolgozik, a levest 14.percben a főételt 20. percben kaptuk meg. A leves jó, a főétel kiváló minősítés.
A helyi specialitások, málna limonádé még inkább a különleges somlói galuska egészen kitűnő volt, a fagylaltkehely jó ízű, nem kommersz jégkrém.
A személyzet pörög, fel vannak gyorsulva, láthatólag nagy a forgalom, de rutinosan megoldják.
2015.oktober 10.-

Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (34)
Csokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Külső képCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étlap/itallapCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - BelsőCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Belső

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2025.02.08a párjával
Nagyon szuper hely, finom ételek, kedves, gyors felszolgálás, szimpatikus hely, bő választék az étel kínálatból, ár érték arányban is szuper, a belváros közepén
2025.02.02a párjával
Feleségemmel voltunk ebédelni, nagyon finom fogásokat, italokat kaptunk, személyzet barátságos, kedves, készséges, segítőkész. Ajánljuk mindenkinek, mi biztosan visszatérünk még!
2025.01.21a párjával
Párommal jöttünk be ebédelni, és nem csalódtunk az étteremben. A kiszolgálás magas színvonalú volt, a hely nagyon szép és az ételek kifogástalanul finomak voltak.
Párizs Garden Apartments Debrecen - Napi árak reggelivel
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló - Előfoglalási kedvezményes ár félpanziós ellátással
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló