Remek ízek, udvarias kiszolgálás

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

Kiváló 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 9.
Nőnap, Névnap és Születésnap ünneplése végett látogattuk meg az éttermet. Szerencsére foglaltunk asztalt, mert akik csak úgy betoppantak, azoknak sajnos már nem volt hely.
Egy előétellel Tapasztállal indítottunk, amiben a zöldpaprika krém és a zakuszka nagyon finom volt, a harmadik egy mascarpones gorgonzolás fagylalt volt írva, de sajnos én ezt nem ismertem fel benne, nekem inkább egy egyszerűbb sajtkrémre hasonlított, de aki a sajtot szereti annak a harmadik tálka is tetszeni fog! :)
Főételnek egy Sült Lazacot és egy Csokonai Steaket rendeltünk! Istenien volt elkészítve a lazac, nem volt kiszáradva, nem volt forgácsos, mint sajnos sok helyen! Nagyon finom volt! A steaket medium módon kértem és itt tényleg médiumon adták!!! Külön köszönet ezért, mert sok helyen sajnos nem tudják eltalálni! A steak maga isteni volt, a fűszervaj fantasztikus ízt adott neki!!! Hosszú idő után ez volt a legjobb steak amit ettem!!!! A köret a remuládos fóliás burgonya is finom volt, bár soknak találom az adagot! A köret lehetett kb több, mint 0,5 kg, ami azért vaskos adag a fele is elég lett volna.
Desszertnek egy csokoládé pitét, golgota öntettel választottunk....hmmmm erről nem írok sokat, de az öntettel remek volt!!! :)
Összegezve: másodjára jártunk ebben az étteremben, de biztosan nem utoljára!!!
Mindenkinek ajánlom
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (3)
Csokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/italCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Étel/ital

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2025.01.13a párjával
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
2024.12.31a párjával
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
2024.12.28családjával
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.
Párizs Garden Apartments Debrecen - Napi árak reggelivel
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Évindító Szállásvadászat Hajdúszoboszlón
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval