Jó 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 4.
Az évfordulónkat ünnepeltük ebben az étteremben. A környezet nagyon kellemes, hangulatos, igazán igényes. A kiszolgálás gyors volt és udvarias. Az ételek kiadósak voltak, azonban a két megrendelt főételből az egyik picit kevésbé ízlett. Nem olcsó hely, de cserébe különleges ételek szerepelnek az étlapon, ha valaki kedveli az extravagánsabb dolgokat. Egy pici kellemetlenség, amit megemlítenék, hogy az asztali futó/tányéralátét vizes volt. 4 személyes boxban ültünk így ezt egy gyors arrébb helyezkedéssel kiküszöböltük.
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.