Véletlen teszt

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

Kiváló 2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. november 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Lányom szalagtűzőjéről sétáltunk át a színházból ,véletlenszerűen asztalfoglalás nélkül.A pincér pár pillanat várakozási idő után ,elhelyezett bennünket egy asztalhoz.Nagy örömmel ,éhesen választottunk az étlapról ételeket.Az étlap változatos ás sokféle.A nemrég felújított étterem nagyon szép,a kiszolgálás jó,sokan is voltak,mégis időben érkezett az étel.Esztétikus tálalás,nagyon jó ízek,minőségi alapanyagok!Elégedetten távoztunk!
Legközelebb biztos meglátogatjuk!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2025.01.18a párjával
A 4. évfordulónkat töltöttük itt, és nem is választhattunk volna jobb helyet. Az ételek nagyon finomak, jó alapanyagokból készülnek, szépen vannak tálalva. A séf ajánlatát mindenképp nézze meg, aki erre jár, illetve a krémes is kihagyhatatlan desszert.
2025.01.18a párjával
A személyzet nagyon kedves és közvetlen, az étel amit rendeltünk kifogástalan minőségű és bőséges adag, a hangulat nagyon meghitt. Biztos fogunk meg ide jönni .
2025.01.18a párjával
Fantasztikus ételek, remek kiszolgálás - folyamatos magas színvonal. Ha jót akarunk enni, akkor csak ide jövünk. Mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el ide!
Párizs Garden Apartments Debrecen - Napi árak reggelivel
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Évindító Szállásvadászat Hajdúszoboszlón
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval