2018. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. július 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Csokonai Debrecen egyik legnépszerűbb étterme, minden esetre inkább megérdemli ezt, mint konkurensei a Régi Vigadó vagy a Krúdy. Itt tisztességesen elkészítik a fősodratú fogásokat, olyannyira, hogy az ember hajlamos 5 pontra értékelni az összteljesítményüket, holott azért nem épp katartikus, sem nem különösebben kreatív a konyha.
A kiszolgálás udvarias, az ételek időben érkeznek.
Ettünk mediterrán haltálat, ezt speciel én rendeltem, ami lazacot, kagylót és rákot tartalmazott paradicsomos mártásban kalácsszerű, helyben sültnek tűnő kenyérrel. Valami ötletesebb köretet nem bántam volna. Ez a fogás nem volt több négy pontnál.
Másik fogásom a sajttorta volt maracujás mártással, ezt szupernek találtam.
Megkóstoltam a mozzarellával besütött csirkét krumplifánkkal, tisztes házias fogás, akárcsak a sütőben sült túrós palacsinta.
A báránycsülköt nem kóstoltam meg, azt e fogást rendelő társunkkal akkor ismerkedtem meg, túlzás lett volna beleenni a tányérjába, így az általa rendelt somlóiról is csak azt tudtam megállapítani, hogy bizalomgerjesztő.
Nem szoktam ezen a szemponton rugózni, de nem állom meg, hogy meg ne dicsérjem a mosdót, mely patikatisztaságú. Az összélmény 5 pont, ebbe talán a kiváló társaság is belejátszott.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (14)
Még több kép (4 db)
Csokonai Söröző & Étterem további értékelései
2024.11.10a párjával
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024.11.10a párjával
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!
2024.10.10a párjával
Nagyon finom ételeket ettünk itt, akárhányszor az étteremben vacsoráztunk. Az esküvői vacsoránkat is a Csokonai étteremben tartottuk, kifogástalan volt a kiszolgálás, profi csapat fogadott minket.
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval