2020. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. november 7.Ajánlom a helyet másoknak is!
Aki szereti a gombát, annak mindenféleképpen ki kell próbálnia a vargánya krémlevest libamájjal...ha csak ezt kértem volna, akkor is full5öst adtam volna Második fogásként én a padlizsántoronyra szavaztam, ami karakteres, füstös ízvilágú, a pestoval és az édesburgonyával nagyon finom volt.
Páromnál mindkétszer marha volt a befutó, igazán férfias, fűszeres, de annál vibrálóbb ízvilágú kombó lett. "Sajnos" a bulgur fincsibb volt mint az itthoni, pedig ilyet nem igazán illik beismerni.
Végül a kedvenc apróságom a borsóhajtás...légy'szi, légy'szi ezt sose hagyjátok el!
A pincérek nagyon kedvesek, mi nagyon szeretjük, hogy mindig megkérdezik, hogy hogy ízlett az étel, minden rendben volt-e, nagyon kedves gesztus. A hangvételük és a hozzánkállásuk mindig azt sugallja, hogy bátran kérdezhetünk, érdeklődhetünk, készséggel válaszolnak, illetve sose kellett várni, ha szerettünk volna vmit pluszban, mindig ott voltak körülöttünk (is).
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Csokonai Söröző & Étterem további értékelései
2025.03.15a párjával
![]()
A város egyik legjobb étterme. Remek minöségű és ízű ételek, profi és precíz kiszolgálás és jó ár/érték arány. Véleményem szerint egy nagyon jó választás egy random ebéd vagy egy alkalom megünneplése esetén is.
2025.03.15a párjával
![]()
Mióta fel fedeztük a helyet minden alkalomból ide jövünk ebédelni. Tökéletes az étel nagy az adag és kedvesen tisztelettel szolgálnak ki! Mindig örömmel térünk vissza!
2025.03.08a párjával
![]()
A legjobb étterem, ahol valaha voltam. Nem véletlenül tartottuk itt az esküvőnket a férjemmel. Ha újra meg kellene szerveznem, akkor is ide szerveznék
Párizs Garden Apartments Debrecen
45.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel