Kiváló 2021. augusztusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A párommal és édesanyjával szerettünk volna vacsorázni. Egy másik helyen sajnos lekezelő bánásmódban részesültünk, így a Csokonai étterem adott otthont a vasárnapi vacsoránknak. A kiszolgálás igazán kedves volt, levettek a lábunkról, a fogások fantasztikusan finomak voltak és ár-érték arányban tökéletes választás volt. A párom kritikus egyén, azonban biztos, hogy új kedvenc helyünk lett, hely, ahová érdemes betérni! Megjegyezném, hogy anno az érettségi bankettünk is itt lett megtartva és örömmel konstatáltam, hogy a kiszolgálás minősége cseppet sem vesztett korábbi fényéből, a családomnak is nagyon szimpatikus hely lett az étterem és örülök, hogy nyugodt szívvel ajánlhatom bárkinek.
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.