Legjobb tterem

Csokonai Söröző & Étterem DebrecenCsokonai Söröző & Étterem Debrecen a térképen

Kiváló 2022. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. január 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon jól éreztük magunkat, hangulatos étterem. Isteni ételek, gyors kiszólgálás és nagyon kedves felszólgálók. Ajánlom mindenkinek !
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (2)
Csokonai Söröző & Étterem Debrecen - EgyébCsokonai Söröző & Étterem Debrecen - Egyéb

Csokonai Söröző & Étterem további értékelései

2025.01.13a párjával
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
2024.12.31a párjával
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
2024.12.28családjával
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.
Párizs Garden Apartments Debrecen - Napi árak reggelivel
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Évindító Szállásvadászat Hajdúszoboszlón
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval