Kiváló 2023. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. június 13.
Az étterem maga, nagyon szép, nem hiába az egyik leghíresebb Debrecenben. A kiszolgálás Fantasztikus volt. Mindenki mosolygott, nagyon kedves volt. Hoztam egy csokor virágot az étterembe, és kérdés nélkül hoztak nekünk egy vázát, teli vízzel a virágnak. Az ételek hamar elkészültek és valami Isteni szószt csináltak a csirkemellcsíkokhoz. A csokonai leves nekem még mindig a TOP1, a levesek közül bárki bármit mond, sosem ettem ilyen jót. A pincérek, és a személyzet tényleg külön tapsot érdemel, tisztelettel, és nagyon kedvesen beszéltek velünk! Legközelebb is ide fogunk jönni! Köszönjük!
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!
Nagyon finom ételeket ettünk itt, akárhányszor az étteremben vacsoráztunk. Az esküvői vacsoránkat is a Csokonai étteremben tartottuk, kifogástalan volt a kiszolgálás, profi csapat fogadott minket.