2014. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 23.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A panzióban ajánlották, hogy aki tőlük itt ebédel 15 % engedményt kap. Rendeléskor hivatkoztam rá a pincérnél, aki szerint 10 % az a 15. Menüt rendeltem, mert nagyon kedvemre való lett volna -eperkrémleves, sült oldalas, aranygaluska -, de ott a volna!
Az oldalas már pár nappal azelőtt megsülhetett, 1 heti menüjük minden nap ua. Borzalmas volt. Már csak hab a tortán, hogy az aranygaluska valami kavics szerű, kemény, keserű kis gubicsok voltak. Nem tudtam mire vélni a dolgot, jobban szemügyre vettem, hát szénné égett kis valamit raktak elém. Ez már maga sértés, hogy ilyet képesek kivinni vendégnek. Természetesen szóvá tettem, megkérdezte a pincér, hogy hozzon -e másikat. Természetesen nem kértem, de ha van másik, akkor miért azt rakták a vendég elé. Egyszerűen megalázottnak éreztem magam, hogy azt feltételezték, hogy nekem az is jó. A pincér természetesen kérte az elnézést, sajnáltam is, nem ő tehet róla.
Soha nem mennék be oda a jövőben!
Csokonai Söröző & Étterem további értékelései
2025.01.13a párjával
A hely nem rossz. Ahogy beléptünk fogadott minket egy pincér és a már lefoglalt helyünkre kísért. Készségesen segített megszabadulnunk a kabátjainktól. A rendelt ételt körülbelül 10 perc várakozás megkaptuk, ami valljuk be rekord időnek számít egy étteremben. Csodálkoztunk is. A párom...
2024.12.31a párjával
Kellemes és ízletes Szilveszter esti vacsorát töltöttünk az étteremben. Desszertként a 50 %-os nyeremény kedvezmény (a híres kocka dobás) édesítette az élményt. Köszönjük!
2024.12.28családjával
Itt mindig minden a legjobb. Nem gond ha korábban vagy később érkezel sem ha kevesebb vagy több a meghívott mindenre mindig van megoldás. Rugalmas és mindig van választék.
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel