Koktél minden este

Drink Bár - Aquaticum Hotel DebrecenDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen a térképen

Kiváló 2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. május 21.
Az Aquaticum Hotel vendégei voltunk 5 napra. A megérkezéskor welcome drinkkel köszöntöttek bennünket, pontosabban egy bónt kaptunk, amit a bárban lehetett beváltani. Én egy kis üveges pezsgőt kaptam. A gyerekek alkoholmentes koktélokat választottak, szerintem végig kóstolták a teljes kínálatot, hiszen az első este után szinte minden este újra benéztünk ide. Amikor zenés program is volt, akkor különösen sok vendég gyűlt össze, ilyenkor értelemszerűen többet kellett várni, de még ilyenkor is kedvesek, mosolygósak maradtak a személyzet tagjai. A bár hozta ugyanazt a magas minőséget, vendégközpontú hozzáállást, ami az egész szállodát és az éttermet is jellemezte.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Drink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - EgyébDrink Bár - Aquaticum Hotel Debrecen - Egyéb
Párizs Garden Apartments Debrecen - Exkluzív Szilveszter
Párizs Garden Apartments Debrecen