Közlöm 2 vendég volt asztalnál,ekkor,akik már ettek,ültünk türelmesen,várakoztunk,közben,8 személyt szolgáltak ki,ebböl,3-at elvitelesre,akik el is mentek,és 5-öt,ott fogyasztásra,akik tálcán az ételükkel folyamatosan szivárogtak,az asztalokhoz,mig mi türelmesen vártunk,
Közben,kiszolgálo "kisasszonyok",vihorászás,hangos csicsergés,jopofizás a többi érkezö vendégekhez,
Fél óra várakozás után,odamentem a pulthoz,és sorszámomat felmutatva kérdeztem a hölgyet,hogy mi esetleg mikorra várhatjuk a rendelésünket? Összenéztek,a társával akivel kiszolgálnak,kérdöre vonták egymást hogy mit tudnak a rendelésröl,vállvonogatások közepette közölték hogy nem tudnak rola semmit,
Kérdeztem hogy tessék? ? ? ? ? ? ? ? ? Majd visszakértem 2200 ft omat,amit a nem létezö ételemért kifizettem! Egy sajnálkozo elnézést éppen kipréselt magábol,addig fennen hangon ,nevetgélö,csicsergö,nagyszáju hölgyike,
Elfelejtkeztek a rendelésünkröl! ! ! ! ! Én még egyetlen étteremben,falatozoban,ételbárban,nem tapasztaltam hasonlo parasztságot,b*nkoságot,le vagyok döbbenve. Ui: még megemliteném hogy az asztalt amihez leültünk,nekem kellett,táskámban lévö nedves törlökendövel letörölnöm,mert annyira retkes volt,hogy nem volt gusztusom igy leülni mellé,( teszem hozzá a 3, asztal volt,amelyiknél végül is leültünk,mert a többi is igy nézett ki)