Hónapok óta nem járhatunk étterembe ebédelni. Így marad az elviteles és a házhoz rendelés. Azételkiszállitó cég honlapja könnyen kezelhető,az éttermek is rákényszerültek az alkalmazkodásra,igy száz helyről lehet ételt rendelni. Már harmadszor rendelünk a Párizsi Udvar szíriai specialitásokat kináló étlapjáról mikor leesik hogy nem szerepel az ittjartam.
hu oldalán. Ezúton pótoljuk. Szombat van,az étterem ma 25 percre hirdeti a kiszállitást. Rendelés 15. 30-kor. A folyamat olajozottan műkődik,visszaigazolás,megerősités a fizetés után. Mérem az időt. A futár nem találja a címet,telefonos segitséget kér,de 15. 40-kor csenget és leadja a rendelést. Minden megvan. Shish tawouk tál,chrispy chicken tál és a jooje kebab. Ezek mind grillezett csirkeételek és sáfrányos körettel érkeznek. Az étel még meleg,azonnal ehető. A csomagolás a szokásos pur hab doboz. A 3 adag egy zacskóban érkezik. Az étel jó,a köret is ehető,ami plusz pont,hogy az adag is megfelelő méretű. A három dag étel 7. 070 ft,ami nem pénz ilyen kajáért. Kiszállitás 20 perc,még melegen,7 db ezresért. Törzsvendégek leszünk. Minősités: ajánlott Értékelés: 7. 5/10 pont