Egy halászlé és egy húsleves elkelne még. Egyben adjuk le 14,50-kor a rendelést,3-an 7 félét,nem jegyzetel,kérdésemre biztat,hogy megjegyzi. Hát nagyjából igen,de a winchesterre már ráférne egy töredezettségmentesités,mert nekem nem hoz kólát,később a főételhez steakburgonya helyett ,,metrós,, csíkokat kapok. A tárkonyos raguleves 15,13-kor érkezik,23 perc nagyon sok idő. Jelzem,a leves finom,forró ahogy kell,mennyiségileg lehetne több mint 4 deci. Főételek 15,35-kor érkeznek,tálalás szép,az olaszos csirkemell és a cigánypecsenye is jól néz ki,az én csirkémhez 2 szelet hús jár,zacskós krumplival és rizzsel. Közepesnél nagyobb adag. Ujabb gond,elfogyott a búzasör. Szerepel az étlapon,akkor lennie kell(ene). Zajszint változó 52 és 80! decibel között mérünk,ez elég sok,igaz a hangfalak közelében ülünk. Köret ehető,átlagos,a hús finoman van átsütve,omlós,nem rágós,nincs összeégetve,jár hozzá kis csemege uborka is. Desszertet kávét nem,egy capuccinót kérünk és a számlát. Nem sok,11,640 ft italokkal. A hölgy visszajön a pénzzel,tényleg elnéztem, 2 ezres helyett 2 db ötezrest adtam,megköszönjük a korrektséget. Távozunk 16. 03-kor,étkezési idő 83 perc. Összegzés:
Végül is,jóllaktunk,ez kétségtelen,szorgalmas és korrekt
személyzet,kissé lassu konyha,hangulatos hely,tisztasággal nincs gond,az árakkal sem. A leves 1,350 ft,a főételek 1,410, és a csirkém 1,24o ft,490 ft egy sör,egy baileys 600 ft! 2 fogásra 80 perc elég sok idő,ami az étlapon szerepel az legyen a hűtőben is. Minősités: ajánlott
Értékelés: 7,8/10 pont