A Böszörményi pékségbe azért mentünk be, hogy a hazaútra vásároljunk egy kis sörkorcsolyát az autóban elfogyasztandó sör mellé. Vettem egy perecet, hát az igazság az, hogy ezt a műfajt kéne még itt gyakorolni, kemény volt a perec, tömör, élvezhetetlen. A 3 pont is nagy gesztus az ételrovatra, mert ez a perec valahol 1,5 pont közül volt.
Vettem továbbá egy tepertős pogácsát, mely átlagos volt kissé fojtós, nem az finom leveles, aminek az ember nem tud ellenállni. Átlagos hely ez a pékség összességében, az a két termék, amit mi vettünk inkább lejjebb vinné a pontszámot, de igyekeztem tárgyszerű lenni és figyelembe venni a szemre vélelmezhető minőségét a többi árunak.
Sok jó helyet csak azért nem veszünk észre, mert kiböki a szemünket. Minden héten járok az üzletben vagy előtte, eszembe sem jutott értékelni - pedig megérdemli - mig a honlapon fel nem fedeztem. Sok változás van, új bérlő vette át az üzletet, első dolga volt a helyben működő sütést megszüntetni, állítólag a ház lakóit zavarta a szag, amit meg is lehet érteni.
Mostantól külső sűtőüzemből jönnek a pékáruk, szemmel láthatóan nagyobb választékban. Igen csak barátságos áron. Van bagette, nemhiába francia pékség, kapható kávé 199 Ft ellenében. Friss kenyér, többféle ízben. Egy fős személyzet küzd a pult mögött, lelkes és kedves teremtés, de ha 2 vendég között kimegy bagózni az utcára, az piros pont, mert nem a kifli lesz füstös, de utána nem ártana kezet mosni. Összegzés : jó helyen, széles áruvâlasztëkkal, és korrekt, szinte ABC ârszinvonalon működő pékség. Még hűtött italok is kaphatóak ami a kánikulában jól esik. Minősites : ajánlott Értékelés : 8/10 pont