Belül némi kongás,csak mi vagyunk meg egy pár a hotel vendégei közül. Eléggé ,,istenhátamögötti,, hely,gasztronómiailag. A hely lelke megjelent,eme remeket letette(bocs beragadt az e betű). Étlapot akartam mondani,nem egy Tolsztoj mű,ha felajánlanák,hogy ingyen van az ebéd,ha felmondom az étlapot,vállalnám. Mindössze 21 tétel,3 féle leves,3 féle előétel,9 féle főétel,mindössze 1 ! féle desszert. A fotókon a teljes étlap látható! A leves 15. 03-kor megérkezik,kemény 3 deci,fácáneszencia szarvasgombával töltött lünette. Hááát,1,200 ft-ért 3 deci leves,még ha szarvasgombás akkor is. . . . ettem már jobbat is. Főétel; 15,21-kor megjön,a csirkeburger hasáb burgonyával. A kacsamell brulé bár szerepel az étlapon, nincs! Szintén nincs egy italféle ami az étlapon szerepel,csak a valóságban nem. Ez komoly hiba,s nem az utolsó! Gyakorlatilag kaptam egy csirkés hamburgert,krumplival, 1,990 ft ! Krumpli átlagos,de ehető,a hamburger friss,töltelék minimalista hús,inkább a zöldségek dominálnak. Italok hűtése jó,környezet elegáns,a sarokban a pálma a plafont ,,emelgeti,,. Személyzet igyekszik,rajta nem múlik semmi. Kérünk kávét és desszertet is,nagyot nem tévedhetünk,összesen egyféle van! Kiderült,az az egy sincs,a hely becsületét mentendő,kapunk a chef sajttortájából,eper raguval,egészen ehető,a dekorativ tálalást ki kell emelni! A nap fénypontja a kávé,ez kapható is,van is,és még jó is. Számla jön,3 főre 17,240 ft ! Háát,4 csillag ide vagy oda. . . . Az ár-érték arány kissé elszállt. A sör 790 ft,1 likőr 1,190 ft,a bőrös lazacfilé 2,790 ft,a mandulás bundás camembert 1,950 ft. Távozunk 15,57-kor. Étkezési idő; 70 perc. Összegzés;
Sovány,minimalista étlap,ami nem méltó egy 4 csillagos étteremhez,túlzó árak,közepesnél kisebb adagok. Az hogy 21 tételből áll egy étlap és abból 3 (amit kérünk) nem kapható,megbocsáthatatlan. Egyféle desszert van,s az sincs! Tisztasággal nincs gond,hangulatos,szép környezet,de csak a felszolgáló igyekezetét tudom dícsérni. Jóllakni,nem ide járunk majd. Annyit azért megérdemel,hogy az ittjartam. hu oldalaira felkerüljön. Minősités; nem ajánlott
Értékelés ; 6/10 pont