. . . . debreceni vendéglátohelyek tekintetében, de ebben a hidegben most fontos csepp. Jól megközelithető helyen van, a főutcán, de parkolni csak jó 100 méterre lehet a Sas utcán. Sokszor elmegyek előtte, most ugrik be, hogy a volt utazási iroda helyén nyílt. Kicsi de kellemes hely, okosan kihasználták a helyet a berendezéssel.
A tisztasággal nincs gond, a személyzet igyekszik, viszonylag hamar kapok egy forró csokit és a kávét, ami felmelegit. A csoki egészen jó, a kávé lehetne jobb. Az árak barátságosak, még 1. 000 Ft-ot sem fizetek a kettőért, ami a belváros szívében igazán korrekt. Valljuk be, ez nem a hely színvonalának, hanem a helyi meglehetősen magas bérleti díjaknak köszönhető. Bár a válság az önkormányzatot is visszafogottsagra intette, és enyhülnek a díjak. Minősités :ajánlott Értékelés : 7,5/10 pont