A kemence be van durrantva,abban sütik a pizzát. Van nagyterem,kis különterem -ezt választjuk - és terasz is. Miért is emlékeztet az Utasellátóra? A kockás abroszok miatt,de ide pont jó! Azonnal étlapot kapunk,nem marad el,az ,,italt mit hozhatok ? kérdés. Itt van rendes étlap,elsősorban pizza,de főételek is rendesen . Leves többféle! Zaj itt is van 55-62 decibel között mérünk,a zene kicsit hangos! A felszolgáló mérgezett egér üzemmódban közlekedik,elég sokan vagyunk! Piros pont beirva,mert kérés nélkül kapok a leveshez zöld erős paprikát,és Erős Pistát. Kezd jó véleményem lenni a helyről,mert a 15. percben kitűnő levest kapunk. A tanyasi húsleves tartalmas,jó izű,de kiderül hogy a zöldpaprika csak izre jó,de nem erős. A konyha fürge,mert a 22. percben már a főétel is megérkezik. A leves 3 dl izre jó,de az ára is,a 3 dl leves 1. 190 ft! Hm. Nem értem miért kell kapkodni,még esszük a levest már itt vannak a főételek. Kérnék egy sört,csápolok a felszolgálónak,de a pulton könyöklő hölgy könyököl tovább! Megjön száguldó ,,egerünk,, 2 percen belül hozza a sört. Társaim szerint a halpaprikás és a sült tarja nagyon finom,én ezt a borju bécsire nem mondhatom el. A kötelező házi feladat,de teljesen jellegtelen,a köret rizs még elmegy,de a hasábburgonya csak (éppen) ehető! A hús nagyjából megsült ugyan,de menza szinten. Közepes adag,de több mint 2100 ft! A mellettünk lévő asztalnál a hölgy visszaküldi a burgert mert a hús nem sült át! Az adagok korrektek,nem tul nagyok,de kevésnek sem mondható. Desszertet nem,de kávét kérünk. Átlagos,kevés. Nem az viszont a számla,a három főételre és 2 levesre,italokkal 16,300 ft-ot fizetünk. Étkezési idő 60 perc. Összegzés:
Hát egy olasz(os) étteremtől többet vártam. Azt hiszem itt a kevesebb több lenne. Állandóan rohan a felszolgáló,a kapkodás máshol is jellemző,csak ott nem, ahol kellene. Pédául ha pincért hivnék,mert innék egy,sört. A konyha nem gyors,hanem összecsapja az ételt. Nem hiszem hogy problémát okozna egy köretet vagy egy húst rendesen kisütni. Italok hűtése jó,a kávé fél adag és jóindulattal közepes. Az árak magasak,ennyi pénzért jobb minőséget, és nagyobb adagokat kell adni. Az étlap megfelelő,van választék. Egy év mulva ismét teszteljük,ha nem csapják össze az ételt,és türelmesebben dolgoznak,még jó lehet. Érdekes szinfolt,és hangulatos hely a Nagyerdőn,jó osztályzatot még nem,de azt megérdemli, hogy felkerüljön az ittjartam. hu oldalára. Minősités; ajánlott
Értékelés: 7,9/10 pont