2018. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. február 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
Elvből nem olvasom el (a helyről)a legutóbbi értékeléseket hogy ne befolyásoljon.
Tavalyról a kutya affér miatt maradt meg bennünk.
Délután 14 10-kor érkezünk,a környéken és bent,senki,csak a recepciós -hotelben vagyunk - és egy kedves és figyelmes felszolgáló fogad,azzal hogy nekünk tartották fenn az éttermet,bárhová ülhetünk. A sarkot választjuk a régi Debreceni főutcát ábrázoló festmény alatt! Étlap,mit iszunk kérdés után választunk ételeket. Étlap teljesen jó egy hotelbe,van választék,leves pld. 7 féle.
A hús nélküli húslevest választjuk mindhárman,eperlevéllel és zöldségekkel. A 16.percben meg is érkezik,ez jó idő. Erős paprika nincs,de Erős Pista igen. A leves nem hig lötty, forró,tartalmas,izre is jó. Óvatosságból 2 adagot kértem,mert a csésze leves adagoktól frászt kapok. A hozzáállásra jellemző,hogy egyszemélyes személyzetünk kihozza megmutatni a tányért,hogy mekkora az adag!
Zajszintet nem mérünk,csak mi vagyunk.
Érkeznek a főételek,15.02-kor.
Nagyon guszta a 3 tányér,egy sima rántott szeletet is ,,megkomponálnak,, tálalás előtt.
A szűzérmék egy költemény!
Köretekre nem panaszkodhatok,frissen sült és nem zacskós krumpli,jó állagu nem összetapadt rizs,a hús átsűlt,de nem égett,az adag korrekt. Italok hűtése jó. Emberünk folyamatosan ,,karbantartja,, az asztalt,járőrözik,leszed,érdeklődik milyen az étel,hozhat e még italt,minden rendben van e? Így kell.
Kérünk desszertet,a túrós palacsinta is egy alkotás,nagyon kreativ a tál. Csak 3 féle desszert van. A végén,felbuzdulva a Sefafredó kávétól
(étlapon) kérünk sima és dupla espresso-t és capuccinót is. Hát a tálalás és a márka jó,a kávé nem annyira. Forró,izre jó,de gyenge.
Számla jön,ami csak nyugta,22,240 Ft,
3 főre,ami több sörrel,több kólával,dupla berentzen és dupla baileys mellet korrekt összeg. A leves 590 ft, egy főétel 2,690 Ft körettel,a palacsinta 990 ft,egy sör 650. Távozunk 16,10-kor. Étkezési idő,120 perc.
Összegzés:
Amiért jöttünk,hogy egy jót együnk,az maradéktalanul megvalósult. Ételek italok minősége jó,hangulattal nincs gond,árak - 4*-és hotelben vagyunk! - korrektek. A személyzet külön érték,a tálalás, a vendégek és az asztal folyamatos figyelése,a sok helyen hiányolt vendégmenedzsment,nagyon dicséretes. Jó étterem.
Minősités: ajánlott
Értékelés; 8,8/10 pont
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (33)
Még több kép (23 db)
Hotel Platán étterme további értékelései
2019.05.05családjával
Ballagási tömegnyomor a városban,már a harmadik étterem mondja,hogy rendezvény van. Végül a Platán jelzi,hogy most már ! tudnak fogadni. Délután 3 elött érkezünk. Parkolóban van hely.az étteremben még több,csak mi vagyunk. Mázli. Mint kiderült,nem az utolsó. Rendelünk,italok közben megjöttek,az...
2018.02.03csoporttal
2018.febr.03-án egy rendezvény keretében ebédeltem itt.Az előre megrendelt ebéd gulyásleves és cigánypecsenye volt.A levesben a hús és burgonya félig volt megfőve, az íze jellegtelen. Az igazi megrökönyödésemet azonban a "cigánypecsenye" váltotta ki. Két szelet félig szénné égett hús, foghagyma...
2017.01.13a párjával
2016 szilvesztert töltöttük itt. Nagyon jól éreztük magunkat. Tökéletes volt a kiszolgálás. Finom ételek. Barátságos kedves személyzet. Köszönjük.
Párizs Garden Apartments Debrecen
48.300 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval