Átlagos 2012. júliusban járt ittÉrtékelt: 2013. július 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy várakozás előzte meg a megnyitóját. Egy hónappal később a szülinapom alkalmából ott is vacsoráztunk. Legközelebb inkább csak desszertért mennék oda. Tudom, az egyik legjobb, ha nem éppen a legjobb vidéki(nem szeretem ezt a szót) étterem, de nekem mégsem elvárásom, hogy minden fogást agyon bonyolítsanak ennek a jegyében. Persze annak örülök, hogy próbálnak helyi termelőktől alapanyagokat beszerezni, saját fűszerkertjük van és a minőség itt borzasztó fontos. Picit feszengősen éreztük magunkat, pedig a facebook profiljuk alapján közvetlen, jókedvű csapatnak tűnnek, de lehet csak a konyhán belül. Persze sokan látogatják az éttermet, de az a gyanúm, hogy sokan presztízs kérdést csinálnak belőle és szeretik az ilyen helyeken mutogatni magukat.
Jó az elhelyezkedése az étteremnek és kedves volt a személyzet is. Az ételek finomak voltak és bőséges adagot szolgáltak fel mindenből. Összességében jó választásnak tartom, ha újra Debrecenben járok, lehet, hogy újból erre az étteremre esik a választásom.
Legutóbb nem jutottunk be,mert délután csendes pihenőt tart az étterem(a város főutcáján). . Most előző nap asztalt foglalunk a teraszon, de emberi okokból bent kapunk helyet a 18 fokban. . Érkezés 13,00-kor. Az étlap egy A3-as lap,13 tétellel,3 előétel,3 leves,10 főétel és 3 desszert. A...
Hosszú évek után sikerült ismét eljutni az Ikon étterembe. Mint megtudtuk, a séf ezidőtájt Thürr Ádám, aki a felszolgáló által adott információk szerint egy két michelin csillagos étteremben sous chef volt. Délidőben jártunk ott, szombati napon, öröm volt látni, hogy az étterem belső részében...