A Kisgömböc egy átlagos tálca-tologatós hely, alacsony árakkal, kedves kiszolgálással. Kértem egy adag pacalt elvitelre, meg egy fasírtot. A remek, fagyasztóba tehető műanyag csomagolással (többször is használható jóféle dobozzal) együtt fizettem 2635 forintot.
Tetszett, hogy tíz dekára adják a pörkölteket, ottjártam idején, idén december elején tartottak a pacal mellett csülök-, sertés, marha és zúzapörköltet is. Azonos árban 690 ft tíz deka. Volt vese-velő is, ezt akkor vettem észre amikor már fizettem. A pacal harapása jó volt, kár, hogy túlsózták. A fasírtot is. 3 pont.
Többször voltam már a vendégük. Nyilván azért; mert mindennel meg voltam elégedve.Ma este nem működött az OTP rendszer és a főnök csak annyit mondott; majd behozom; mivel csak kártya volt nálam. Példa értékű; hogy ilyen emberek is léteznek 2023- van Vezető és mégis ember.Sokan tanulhatnának tőle
arra tökéletes. Ebédidőben érkezünk. Van menű. elég változatos a heti váltásban. Mi, á la carte választunk, babgulyás,rántott hús a gyerekeknek, gyümölcsleves,milánói makaróni. . A berendezést uralja a célszerűség. Asztalok letörölve,sőt fűszertartó és fogpiszkáló is van kitéve. Az ételek jók.
Hütött italok kaphatóak,jólesik a 32 fokban. A rántott szelet egy tányérral van, a babgulyás is teli tányér az adag. . Alig 40 perc alatt megebédelünk. A 4 főre italokkal 5. 800 ft. Korrekt adagok magyaros ízek,korrekt árak. A személyzet gyorsan teszi a dolgát,az ételek magyaros ízeket hordoznak. Gyorsétterem,annak tökéletesen megfelel. Minősités: ajánlott Értékelés: 8/10 pont
Többször jártam náluk, többféle ételt fogyasztottam már. A nevük már megváltozott és egy gyros részt is kialakítottak. Röviden jellemezve: házias ízek, elfogadható árak, elfogadható minőség, bár néha nekem egyik másik étel kissé zsíros. Amit nem szeretek náluk, azok egyedül a székeik, melyek homorú formájuk miatt nekem kényelmetlenné teszik az étkezést.
Viszonylag jó hely,A kiszolgálás rendben van,a személyzet udvarias és segítőkész. A menü leveseik és a főzelékeik nem túl jók de aki hagyományos ételekkel akar jól lakni annak ajánlom. A választék lehetne kicsit nagyobb és talán a minőséghez képest picit drága. Az utóbbi években sokat fejlődött,megszépült és egy Gyros-os részt is kialakítottak. Összességében nem rossz hely