Már régebben is hallottam rosszakat az étteremről, de ma kénytelen voltam bemenni mert a kisfiam meglátta h hot- dog is van. Akkor én meg eszek valamit. A Milánói sertés borda tésztája hideg volt, annyira, hogy a sajt még csak kicsit sem olvadt meg rajta. A húsnak volt valami fura íze. A hőt-dög mellé a kisfiam colát kért.
Nem volt előkészítve sem a virsli sem a kifli, a gép kihuzva. (gondoltam egye fene, az enyémre ugyis várni kell, van idő). Miközben vártunk kB 30 perc, ami nem volt gond, egy idős pár felháborodott az egyik boxban, hogy milyen régóta várnak már. Volt egy kis Csete paté. Na végre mi is megkaptuk. A frissensült hideg ételt. Desszert ízes palacsinta. Kerestem benne az ízt. Már kettőt hajtottam ki a tekerésből mire felbukkant előttem. Utolsó utunk volt a Korzoba.
Finom ételek, minden bajos kérésünket teljesítették. Külön örültünk, hogy a lányunk tudott enni kimondottan gluténérzékenyeknek készült bundás csirkemellet. Biztos visszatérünk még.
Családias környezet, kedves kiszolgálás. Az ételek finomak, ízletesek. A várakozási idő nem 2-3 perc, de az étterem nem is egy Mc'Donalds szintjén van. Frissen készült, házias jellegű ételeket adnak. Ajánlom midnenkinek, én nem csalódtam még benne. Az elhelyezkedése is kiváló, könnyen megközeíthető.
2021.06.06.-án betértünk az étterembe..rendeltünk egy bundás csirkeszárnyat,és egy rántott sajtot..sajnos a csirkeszárnyak ehetetlenek büdösek voltak,a rántott sajthoz a köret (rizs)az is büdös volt.Nagy csalódás volt mert a kinézetét illetőleg lehetett volna jó is..más is visszavitte a megrendelt ételt..
A gyorsétterem jellegű Korzó nagyon szép helyen, a templom oldalában van. Egy gyors ebédre vagy vacsorára teljesen megfelelő. A kiszolgálás kicsit lassú és személytelen, de sokan vannak, így érthető. Fish and chipset kértünk tartármártással. A hal nagyon finom volt, bár elég kicsi, a krumpli a hagyományos fagyasztott krumpli, de nem volt rossz.
Tulajdonképpen a célnak megfelelt, éhesek voltunk, ettünk, de azért nagy elvárásokat ne fűzzünk hozzá. Egy tipikus gyorsétterem, de nem is kell ennél többnek lennie.
Egy nagyon meleg áprilisi napon tértünk be ide, hogy egy hűsítő limonádétól felfrissülve folytassuk városnéző sétánkat. Az étteremben és a "teraszon" nem voltak sokan, viszont a felszolgálókat ez a közepes vendégszám is megizzasztotta kissé.
A rendelt italokat csak bő húsz perc után kaptuk meg, bár az italokat viszonylag hamar elkészítették, de azt nem nekünk, hanem az utánunk érkező friss vendégeknek adták át, míg mi csak vártunk egyre szomjasabban. Végül mi is megkaptuk a saját italunkat és kisétáltunk az épület elé, hogy egy asztalhoz leülve fogyasszuk azokat el. Bár volt itt szabad asztal, de szinte mindegyiken ott volt az előző vendég/vendégek üres pohara, maradéka, de ezeket mi -több vendéghez hasonlóan- átraktuk egy üres poharakkal teli asztalra, így kényelmesen elfogyaszthattuk az italunkat.
Nagyon meleg időben jártunk ott, már ismertük a helyet, ezért is ide tértünk be. A korábbi tapasztalatokhoz képest picit kezd lecsúszni a lejtőn. A hangulat megmaradt, de a személyzet nem volt a topon. Nem voltak sokan, mégis sokat kellett várnunk és amikor bemondták a sorszámunkat, össze-vissza keverték a rendelést másokéval, pedig a tételes számlát is odaadtuk.
A gyümölcsös turmix gyümölcsöt nemigen látott, olyat soha többet nem rendelek, a csirkés burritó is felejthető volt, a palacsinta egész jól sikerült. Azért ezt lehet a meleg számlájára írni, ha arra járunk, megnézzük legközelebb is.
Debreceni nyaralásunk alatt az utolsó napon éhesen tértünk be a korzó ételbárba Ahol este hangulatosan megvacsoráztunk őszintén megmondom nem vártam túl sokat tőle. Tárkonyos csirke illetve tárkonyos marha ragú levest kértünk kemencében sült cipóban . Mind kettő hatalmas adag volt ami a cipő bírta addig telítve volt vele leves és mellé leveses tányérba tálalták a többit.
Ilyen finom Tárkonyos marha ragu levest még soha nem ettünk az 5 éves kisfiam imádta mind a csirke mind a marhát ! Kellemesen csalódtunk az ételbárba kedves kiszolgálás és nagyon ízes ételek máskor is vissza térünk! !
Igen népszerű hely, ami vélhetően annak tulajdonítható, hogy csupa slágerételt kínálnak elérhető áron elfogadható minőségben, ügyet sem vetve az ektekticitásra. Van itt brassói, burrito, pizza, thai tészta, rántott csibe.
Mi sima hamburgert menüt kértünk, ami 1200 forintba került, a sült krumpli tisztes mirelit volt, a hamburger gyorsétterem zsánerű (értsd vékony húspogácsa, szivacsos, könnyed, kissé édesített zsemle) de azon a műfajon belül jól sikerült, hamar el is fogyott. Tipikus 3,5 pontos hely, mely mondható átlagosnak, de akkor belesüpped az azonosíthatatlan alapanyagból készült borzalmakat kínáló helyek özönébe, ahol mikróban melegítik a hamburgert. Ha meg „jó” osztályzatot adok neki, akkor egy kategóriába kerül a fősodratú kézműves burgerekkel, amitől azért távol van. No hát ez van, akkor is felfele kerekítünk.