2016. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 17.Ajánlom a helyet másoknak is!
[moderálva - a szerk.]
Mai (pontosabban múlt szombati) tesztünk alanya régi színfolt a Nagyerdőn, de legalább 30 éve nem jártam itt, azóta nem sok minden változott.
Megközelítés és parkolás a közelben, a sétányra - szerencsére - nem szabad behajtani. 10 métert lehet gyalogolni.
A kerthelyiség még nincs nyitva, bent elég szűkös a hely, 4-5 asztal fér el összesen, mi egy nagy sarokasztalt kapunk, óriási méretben.
A leves 15 perc alatt megérkezik, egészen jó minőségű, sőt finom, de itt sem értem hogy miért 2 deci levesen spórolnak az éttermek, lehet hogy a vendég még enne egy fél tányérral. Jó példa a Régi Posta étterem, ott kapsz egy fazék levest, annyit szedsz ki a merőkanállal amennyi jólesik.
Itt fél pont levonás, mert külön kérésem ellenére sem kapok erős zöld paprikát, nem azért mert nincs, a fel szolgáló elfelejtette. Pedig ketten vannak az 5 vendégre.
A főétel adagja már megfelelő, a köretek erősen átlagosan készültek el. A hús jól átsűlt, ehető, jó minősítést kap, a köretek,, ehető,, kategória.
A desszert csapnivaló, a Somlói galuska csokiöntet helyett narancskarikával (!) érkezik!
A hely hivatalosan is III. osztályú, a számla ezért is barátságos, 15 ezer ft hármunknak.
Összegzés : mi tagadás, többet vártam.
Erősen átlagos színvonal, finom leves, közepes főétel, felejthető desszert. Barátságos számla, de kb. ennyit is ért. A személyzet teszi a dolgát, de nem
,, vendégszerző,, típusok. Az, hogy egy rendelést elfelejt, megbocsáthatatlan. Az a tény, hogy a Nagyerdőn a 4 étteremből (Pálma, Divinus, Krúdy a vetélytárs) a leggyengébb színvonalat nyújtja az meg veszélyes a jövőre.
Minősités ; elfogadható, még (a leves miatt) ajánlott
Még több kép (37 db)
Leveles Csárda további értékelései
2020.08.01családjával
![]()
Régen jártunk itt,ezért ma itt tervezünk ebédelni. Elsősorban a terasz miatt. . A terv, terv marad. A csárda zárva,a kapun lakat. Felirat sehol,az udvaron méteres gaz,és száraz falevelek. . Az interneten sehol semmi sőt állitólag nyitva van. . Félrevezeti a vendéget. . Minősités:...
2018.08.30családjával
![]()
Sietünk a repülőre,de mivel éjszaka érkezünk,ajánlatos enni valamit. A Levelest választjuk,mert jó,és régi emlékeink vannak róla. A Simonyin jól és közel lehet parkolni.Azonnal étlapot kapunk,az italrendelést is letudjuk mert sietünk. Az étlap egy csárdához több mint jó,választani bőven lehet....
2018.06.02a párjával
![]()
Kiváló ebédet ettünk az étteremben. Kétszemélyes haltálat választottunk. A harcsa, pisztráng és a ponty is tökéletesen volt elkészítve. A köret, sült burgonya és grillezett zöldségek, nagyon finomak voltak. Az étterem kerthelyisége hangulatos, árnyékos, kellemes. A kiszolgálás is tökéletesen...
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel