Szombat délben pogácsa már nincs,valamit vigyünk alapon,Eszterházy diós szeletet választunk a rokonnak,magunknak a 3 db megmaradt Ischlert,és krémest,meg egy áfonyás ,,gombócot,,[mousse) veszünk. Többen vagyunk,ezért gyorsan jár a dolgozó keze,ez azzal jár,hogy otthon darabokban szedjük ki a krémest a dobozból (fotó). A krémes lapok jóizüek,de a krém viszont,amitől krémes, nem igazán. Az Ischlerből csak kettöt tudtam megenni,száraz mint a tapló,és íztelen. Számla 4,420 ft,ebből 200 ft a doboz. Mese nincs,indulunk tovább,mert az idős rokonnak be kell szereznünk a pogácsát,ha már az a kedvence. Összegzés:
Először voltunk itt,utólag derült ki,hogy az ittjartam. hu oldalán sem szerepel még,ezt a hiányosságot pótoljuk. Sajnos nem tudok jó osztályzatot adni,mert a választék még elmegy,tisztaság kifogástalan,de a sütemények minösége csak átlagos,a személyzet lelkes,de kapkod,az árak viszont nem állnak arányban a minőséggel. Na,most innen az Anna cukrászdába mentünk,ott volt minden. Nem korrekt egy nehézsúlyú versenyzővel összehasonlitani,ettől még tény,hogy a Mákvirág még a könnyüsúly kategória. Az árakban nem. Minősités; (még) ajánlott
Értékelés; 6,6/10 pont