A debreceni vasútállomás bejárata mellett található ez a büfé, ahol a hazafelé indulás előtt betáraztunk némi enni- és innivalót a hazaútra a vonatra. Jégkásából vettünk többfélét, illetve kürtöskalácsból fahéjasat és kókuszosat. Az ablaknál kellett rendelni és fizetni, beltér nincs.
Utána bementünk a váróterembe, ott telepedtünk le a friss szerzeményekkel, melyek jó része nem is húzta ki a vonatig. Készítenek még nagy buborékos gofrit is, melyet többféle töltelékkel kínálnak (1190 Ft), de erről lebeszéltem a gyerekeket, mert nem tudták volna a vonaton normálisan megenni tányér, kéztörlő, evőeszköz, vízcsap hiányában. A kiszolgálás barátságos volt. Ez volt az utolsó állomásunk Debrecenben, és összességében azt állapíthattam meg, hogy szinte nem is volt a városban olyan hely, legyen az étterem, fagyizó, állatkert vagy a strand, ahol nem alapvetően kedves, barátságos emberekkel találkoztunk volna. Szóval nagy pacsi a debecenieknek, jövünk még!