Mint minden élményfürdőnél itt is lehet főtt ételt kapni. Aki csak a „feelingje” miatt akar itt enni, annak meg kell venni keményen az élményfürdő belépőjegyet is. Az étterem el van dugva a kupola tetejébe, ahová a feljárást is nehéz megtalálni, mivel benőtte a pálma.
Ha már feljutottunk a felső szintre és látunk asztalokat, nagy valószínűség szerint ott lesz az étterem is, csak nyomozni kell. Miért is? Ugyanis maga az étterem egy oldalkinövésbe van eldugva. Vitrines, rámutatós választásos valószínűleg, de nem tudom, mivel amikor mi voltunk az összes pult üres volt, csak a krétával felírt táblán volt olvasható miből választhatok. De nem láthatom, hogy az mekkora, hogyan néz ki. Igaz egy nívós étteremben sem látom, kivéve amelyik fényképet is tesz az étlapjába. Szóval kiválasztom, de nem kapom meg. Ki kell fizetni, majd várni. Aztán megjelenik a vitrin tetején. . valamikor. Akkor aztán igyekezzünk lehetőleg MI elhozni onnan, hiszen ki van fizetve, bárki elviheti. Maga az elfogyasztás is gondokat okozhat, hiszen kb 32 fokos melegben és majdnem 100 % páratartalom mellett kell elfogyasztani a frissen készült és forró ebédet. Le is izzadtam a végére, már alig vártam mikor mehetek zuhanyozni.