Hiba volt. Érkezés 14. 07 perc. Némi nézelődés után pincér kerül elő,kapunk étlapot,mire italt rendelnénk, eltűnik. Az étlap biztató,az árak barátságosak. A berendezés célszerű, a közönség 30 év alatt kicserélődött,de a lényeg nem,a lakótelepi családok járnak ide enni és inni. Ez nem lenne baj,de az étteremben futkározó és ricsajozó gyerekek,nem éppen nyugodt étkezést vetitenek előre. Rendelünk,14. 12-kor,egyuttal inni is kérünk,elég meleg van. Pontositjuk,hogy az étlapon szereplő ,,ujháti,, husleves valójában Újházi tyúkhúsleves akar lenni,akkor 3-at kérünk és főételt is rendelünk. Van időnk mérni és nézelődni,a zajszint 65-72 decibel között van,elég sok. Piros pont,van légkondi,fekete, nincs nyitható ablak. Megérkezik a leves a 20. percben ! ! és távozik mellőlünk a kisgyerekes család. A leves mellé zöld erős paprikát nem tud hozni,marad a piros. A leves finom,ráadásul recepthűen készült,tartalmas, és forrón tálalják 14. 35-kor. A berendezés a thonett székekkel jól néz ki,de a ricsaj zavaró. Besegitek a családnak,elfogy a leves, a főétel is érkezik 14,54 -kor. A szervirozás elfogadható,de a személyzet sajnos gyenge. Az hagyján,hogy vegyes köret helyett csak sült krumplit kapok,csemege uborka helyett uborkasalátát,utóbbit kicseréli,rizst már nem is kérek. A köret nem éri el a közepes szintet sem,fás,nincs rendesen megsütve sem. Az uj Heineken-ből kérünk 2 üveggel,hűtés kitűnő. Az adag megfelelő,korrekt 2 szelet hús,árban - 1,590 ft- is jó,de izre nem ! Valami nem stimmel vele,közösen kideritjűk,hogy a sütőolaj a bűnös,pontosabban,a szakács, aki ma még nem cserélte,ezért van ilyen állott ize az ételnek. Idejét nem tudom,mikor fordult velem elő,hogy a rántott csirkemellet a tányéron hagyom,de a család meglepetésére is,nem tudom megenni! A felszolgáló kérdezi hogy elcsomagolják e,de nem kérjük mert az ize nem fog változni. Lemondunk a desszertről és a kávéról is. A számla 11. 350 ft,nem sok,4 sörrel, kola, 2 baileys,3 főétel,3 leves. távozunk 15. 20-kor
Étkezési idő 68 perc. Összegzés:
Mi tagadás,többet vártam,a pubokról és a pizzákról alkotott korábbi pozitiv véleményeim alapján. A gasztronómiai élmény,amiért étterembe járunk,itt nem adott. Zaj,rendetlenség,lassu és figyelmetlen személyzet,a jóra minősithető leves után félig megsült köret,állott,kozmás olajban sűlt hús. Két fogás elfogyasztása kb. 70 perc alatt még a Gundelban is sok. Gondolkodtam rajta,hogy felkerüljön e a honlapra ,de régóta hangoztatott elvem alapján mindenkinek jár a második esély. Ezért igen. Egy év múlva ismét teszteljük. Minősités: (a leves miatt) még ajánlott
Értékelés : 6/10
( a másik két főétel jobban sikerűlt)