2018. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. január 22.Ajánlom a helyet másoknak is!
Családi ünnepek vannak,mindjárt igy ünnepek után, ezért összeülünk egy vacsorára.
Mindig az ünnepelt választ,igy ma a Pálmában kötünk ki.
Foglalt asztalunk van,óvatosságból,de nincs tömeg kb. negyed ház. Érkezünk fél hétre.
Étlap jön s a kérdés ,,addig mit innánk,, ?
Az étlap nem tetszik. A választék egy sörözőben azért több mint jó.
Hagyományos ételeket hiába keresünk,de van rozéra sült kacsamellfilé szarvasgombával 3.590 ft-ért. Mondjuk egy Jókai bableves,vagy egy mezei borju bécsi?
Kérünk húslevest kakashúsal. A hely nem zsúfolt, kis felujitás és átalakitás már ráférne. Meglepetésemre a 10.percben jön a leves,zöld paprikával. KB. 4 deci ez már elfogadható mennyiség.
Meglepően jó ,és tartalmas, ráadásul forró ahogy kell. Izletes.
Most 4-en vagyunk,3 főételt kérünk s egy kétszemélyes tálat. Majd megesszük közösen felkiáltással.
A főételek 19.07 -kor megérkeznek.
Az én csirkém - fotó - hatalmas tálon érkezik, de közepesnél jobb adag.
Steak burgonyával és rizzsel érkezik, a köretek átlagosak de ehetőek. A hús jól megsült,de semmi extra. Sör választék szegényes,csak a Radebergert tudom választani, mindjárt kettőt,mert csak 0.33-as van Egy búzasör viszont 1.100,egy Guiness 1.500 Ft.
Desszertet nem kérünk,otthon torta van,a kávéhoz meg már késő.
Pincérünk teszi a dolgát,néha érdeklődik rendben van e az étel. Szerintünk igen.
Számla jön, 23.030 Ft. A kétszemélyes tál 4.990 Ft,a leves 990 Ft,a rántott harcsa köret nélkül 2.290,a bárány kebab 3.190 ft,az én csirkém köretekkel 2.790 Ft!!! A leves megéri,a többi elég húzós. Távozunk 3/4 8-kor. Étkezési idő 70 perc.
Összegzés:
A célnak megfelelt,1 óra alatt megvacsoráztunk,átlagos szinvonalon,átlagosnál magasabb árszinvonalon .
Minősités: ajánlott
Még több kép (32 db)
Pálma Étterem további értékelései
2024.01.04a párjával
![]()
Szörnyű kiszolgálás. 20 percig ültünk az asztalnál, ezalatt 4 felszolgáló ment el az asztalunk mellett és ránk sem néztek. 25 perc után a feleségem állított meg egy felszolgálót, hogy szeretnénk 2 napi menüt rendelni. A reakció: mindjárt megnézem! Még 10 perc és egy másik felszolgálót is megkérve...
2023.08.30barátokkal
![]()
Szebben megfogalmazni nehezen lehet: túlárazott ételek/italok, flegma felszolgálók. Ha nem volt az ember úgy öltözve, le volt nézve. És sajnos azt sem tudom mondani hogy a mi pincérünknek volt rossz napja, mert ugyanaz aki minket lenézett, két asztallal arrébb a Gucci táskás nőnek már...
2022.05.21gyerekekkel
![]()
Ez volt az az étterem, amit nagyon vártam, hogy ha Debrecenben leszünk, ide mindenképpen el kell jönnünk ebédelni. Tavaly nyáron még az 1. helyezett debreceni étterem volt. Ráadásul közel esett a szállásunkhoz, csak a parkon kellett átsétálni a villamos megállóig. Az étterem egy forgalmas...
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel