Kiváló 2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. június 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kedves ismerőseinkkel megbeszéltünk, hogy vacsorázzunk egyet Debrecenben. Bízva a jó ízlésükben, rájuk hagytuk a választást. Mint utólag kiderült nagyon is jól tettük. 19:00 körül érkeztünk a Pálma Pubba, viszonylag sokan voltak, de le tudtunk ülni négyen a teraszra, ahova eleve is terveztük. Parkolóhelyet az étteremből messzebb találtunk. Jómagam nem jártam még itt, de hamar a kedvencek közé került, már az étlap megtekintésekor. A pincérek fiatalos lendülete, fegyelmezettsége és a vendégek korrekt kiszolgálása elsőrangú. Hosszas gondolkodás után a Lassan sült nyúlcombra esett a választásom, hiszen sok remekbe szabott étel közül lehet választani. Kiváló alapanyagból volt elkészítve az étel, nagyon illet a nyúlcomb mellé a papardelle tészta, melyet tökéletesen kiemelt az erdei gombás krémes mártás ínycsiklandozó íze. A nyúlcomb ilyen módon való elkészítése a szakács részéről egy nagyon átgondolt ötletnek bizonyult. Az ital részleg túlárazott, de az árakat feledtette az ételek íze.
Szörnyű kiszolgálás. 20 percig ültünk az asztalnál, ezalatt 4 felszolgáló ment el az asztalunk mellett és ránk sem néztek. 25 perc után a feleségem állított meg egy felszolgálót, hogy szeretnénk 2 napi menüt rendelni. A reakció: mindjárt megnézem! Még 10 perc és egy másik felszolgálót is megkérve...
Szebben megfogalmazni nehezen lehet: túlárazott ételek/italok, flegma felszolgálók. Ha nem volt az ember úgy öltözve, le volt nézve. És sajnos azt sem tudom mondani hogy a mi pincérünknek volt rossz napja, mert ugyanaz aki minket lenézett, két asztallal arrébb a Gucci táskás nőnek már...
Ez volt az az étterem, amit nagyon vártam, hogy ha Debrecenben leszünk, ide mindenképpen el kell jönnünk ebédelni. Tavaly nyáron még az 1. helyezett debreceni étterem volt. Ráadásul közel esett a szállásunkhoz, csak a parkon kellett átsétálni a villamos megállóig. Az étterem egy forgalmas...