Kiváló 2014. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Paripa csárda festői környezetben, egy fenyves erdő közepén fekszik s maga is festői. Mint tábla hirdeti, 2005-ben a csárda leégett, de újraépült. Rusztikus, hangulatos faépület, csodás kerthelységgel. Minden nap más témára épül, kedd a halnap. A kiszolgálás közvetlen, jókedvű, poénkodó. Az ételek a hagyományos csárdavonalat képviselik annak erényei és hátrányaival. Tetszik, hogy a bablevest erdélyiesen paszulylevesnek mondják. A halászlé finom, a halhúst frissen főzik a lébe s maga a hal is friss, a haltepertő is remek, friss halból való, kiváló a sütési fokozat, a húsételekkel sincs nagyobb gond. A desszertfronton lehetne erősíteni. Jó érzés volt itt lenni, visszavágyunk.
Szombati ebédünk szempontja, hogy szabad téren legyünk. E itt garantált mert lagzira terítenek estére. Foglalt asztalunk vár, pontosan érkezünk 14.00-ra. Már elég sokan vannak,mindössze 3 pincér szaladgál a területen. Emberünk hozza az étlapot,mire az italokat kihozza, ételt is rendelünk. Az...
Szombati ebédünk szempontja, hogy szabad téren legyünk. E itt garantált mert lagzira terítenek estére. Foglalt asztalunk vár, pontosan érkezünk 14.00-ra. Már elég sokan vannak,mindössze 3 pincér szaladgál a területen. Emberünk hozza az étlapot,mire az italokat kihozza, ételt is rendelünk. Az...
A közelben van dolgunk,ezért egyúttal itt tudnánk le az ebédet. Konkrétan tudom,hogy itt van az étlapon Újházi tyúkhúsleves. Ebben nem is tévedek,csak abban,hogy ma étlap sincs,lőn egész nap svédasztalos ebéd. Na,ha már itt vagyunk.... Kétféle leves van,hideg meggyleves,és húsleves,maradunk az...