Átlagos 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Terveztem valamit kettesben a párommal, és "szörfözve a neten" esett a választás a számomra teljesen ismeretlen étteremre. Étlapja elég jónak mutatkozott. A rozéra sült kacsamell nagyon jó volt, a narancsos mártással, felezett burgonyával tálalt töltött csirkemell már kevésbé. A séf kreativitását hiányoltam a pár szár zöld miatt. A mennyiség mindkét esetben inkább közepes. A hely maga tetszett, nagyon jó pincért "fogtunk ki", udvarias, kedves volt, ami manapság sajnos sok helyen nem divat. Az ár magas az én megítélésem szerint. Szerencsére várni nem kellet durván sokat, a tisztasággal sem volt baj, összességében "elment" egynek.
Én és párom, debreceni ügyintézés közben tértünk be a hangulatos helyre, hogy elfogyasszunk egy ebédet. Kellemes csalódtunk, ugyanis, a kiszolgálás remek volt, a pincér oldotta a hangulatot, a viccekkel. Az ebéd amit rendeltünk, hamar megérkezett és isteni finom is volt. Kérésünknek eleget...
A múlt heti magyaros után most olasz ízeket próbálunk ki. A korábbi pub,még korábbi Ludas Matyi söröző,most olasz trattoria lett,ami annak köszönhető,hogy Benke Attila lett a séf és a tulaj,aki 22 év itáliai gyakorlat után nyitotta meg debreceni éttermét. Mindezt a felszolgálótól tudjuk...
Gazdag étlap, sokféle étellel, van vagy százféle. A húsleves finom volt, hamar érkezett, mennyisége elég. A vaddisznószűz is finom volt az erdei gomba mártással, bár a mirelit krokett felejthető. És még azt is megtudtam, mi az a bandírozás, hát nem hiába holtáig tanul az ember. Na és már jó lenne...