Jó 2016. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy születésnap alkalmából döntöttünk arról, hogy valami különlegeset fogyasztunk. Ismeretlen volt számunkra ez az étterem, de jó választás volt. Tisztaság mindenhol. A pincérre sem kellet sokat várni, szinte azonnal jött. Kérdéseinkre készségesen válaszolt, segített az ételek kiválasztásában is, amiről nem igazán tudtuk mily módon készülnek. Sikerült is valóban különlegeset választani. Olyat, amilyet az ember otthon nem biztos, hogy elkészítene. Az ételek ízletesek voltak. A díszítés lehetett volna tálaláskor kreatívabb és gazdagabb.
Én és párom, debreceni ügyintézés közben tértünk be a hangulatos helyre, hogy elfogyasszunk egy ebédet. Kellemes csalódtunk, ugyanis, a kiszolgálás remek volt, a pincér oldotta a hangulatot, a viccekkel. Az ebéd amit rendeltünk, hamar megérkezett és isteni finom is volt. Kérésünknek eleget...
A múlt heti magyaros után most olasz ízeket próbálunk ki. A korábbi pub,még korábbi Ludas Matyi söröző,most olasz trattoria lett,ami annak köszönhető,hogy Benke Attila lett a séf és a tulaj,aki 22 év itáliai gyakorlat után nyitotta meg debreceni éttermét. Mindezt a felszolgálótól tudjuk...
Gazdag étlap, sokféle étellel, van vagy százféle. A húsleves finom volt, hamar érkezett, mennyisége elég. A vaddisznószűz is finom volt az erdei gomba mártással, bár a mirelit krokett felejthető. És még azt is megtudtam, mi az a bandírozás, hát nem hiába holtáig tanul az ember. Na és már jó lenne...