Kiváló 2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. március 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gazdag étlap, sokféle étellel, van vagy százféle. A húsleves finom volt, hamar érkezett, mennyisége elég. A vaddisznószűz is finom volt az erdei gomba mártással, bár a mirelit krokett felejthető. És még azt is megtudtam, mi az a bandírozás, hát nem hiába holtáig tanul az ember. Na és már jó lenne leszokni a narancsos-almás-paradicsomos dekorációról...
Én és párom, debreceni ügyintézés közben tértünk be a hangulatos helyre, hogy elfogyasszunk egy ebédet. Kellemes csalódtunk, ugyanis, a kiszolgálás remek volt, a pincér oldotta a hangulatot, a viccekkel. Az ebéd amit rendeltünk, hamar megérkezett és isteni finom is volt. Kérésünknek eleget...
A múlt heti magyaros után most olasz ízeket próbálunk ki. A korábbi pub,még korábbi Ludas Matyi söröző,most olasz trattoria lett,ami annak köszönhető,hogy Benke Attila lett a séf és a tulaj,aki 22 év itáliai gyakorlat után nyitotta meg debreceni éttermét. Mindezt a felszolgálótól tudjuk...
Régen jártunk erre,ezért felmérjük mi változott. Öröm hogy ismét megnyitott,sőt több mint egy éve fennmaradt és működik. Lássuk,hogyan. Érkezés 13.55.- Új étlap van,egy teljes A/4 oldal,megforditva itallapként működik. Nem egy regény,viszont szerkezetileg jól átgondolt a választék....