Fél kettőre van foglalva az egyetlen üres asztal, megigérjűk hogy mi addigra eltűnünk, így kapunk helyet. Szerencsenk is van. Étlap, fából! készült, mármint a fedlap, a belseje bővült a legutóbbi ebéd óta, nem túl vaskos, de aki jót akar enni talál választani valót. Egyben rendeljük meg a menüsort, mert tényleg sietünk. Végre egy jó leves, 10 perc alatt, mintha anyám levesét enném a kis piros fazekból. Nagyon aranyos, ami fontosabb, kitűnő leves. Fiam aki nem levesbarát, 2 tányérral eszik, amire 15 éve nem volt példa. De tényleg, máshol miért nem lehet ilyen kiszedõs módszert alkalmazni, aki akar, még szed magának levest. Nem abba a néhány deci levesbe megy tönkre az étterem. Folyamatosan érkeznek vendégek, de hely már nincs, tele vagyunk. A személyzet nagyon a helyén van. Mindenki aki elhalad mellettünk, jó étvágyat kíván, ahogy leteszem a kanalat, azonnal leszedik az asztalt, jön a főétel. Hangulat van, 3 tagu zenekar, élő zene! Kitűnő zenekar húzza a magyar nótákat, a hely klasszikus berendezése igazi vendéglő komfortot teremt. Dicséretes. A 2 személyes Posta tállal nem birunk, de elcsomagolják nekünk. Óriási mennyiségű étel van rajta. Desszert nem is fér belénk. Úgy korrekt, hogy időre átadjuk az asztalt, igaz, mondta a felszolgáló együnk nyugodtan, de most sietünk. A számla nagyon korrekt, 15 ezer ft 3 főre italokkal. Étkezési idö 57 perc. Összegzés : megint a ,, mibe kössünk bele,,? Kategória! Igazi klasszikus vendéglátóhely, kiváló hangulat, de megfelelő elkülönűléssel a többi vendégtől. A személyzet hibátlanul dolgozik, foglalt asztalok ide vagy oda, szorítottak helyet nekünk. Apróságok vannak, a leveshez nincs zold(erős) paprika, a tálon a sült hús egy része nem sült át, a sült krumpli egyenformula. De hogy alig egy óra alatt jól laktunk egy igazi jó hangulatú étteremben, ahol a személyzetnek a vendég a legfontosabb, ahhoz képest ez szőrszálhasogatás. Minősites ;ajánlott! Értékelés ; 9,4/10 pont.