A legendás Anna presszó elköltözött a Laktanya utcáról,helyette szintén cukrászda nyílt. Rigoletto néven. Sajnos nem Verdi szinvonalán alkotnak. Tiszta rendezett kis üzlet,sokféle süteménnyel,mi egy fagyizást terveztünk. 14 féle fagyi van,mi a citrom puncs málna csoki négyesre szavazunk. A sétáló pohárban csak 3 gömb van,a csokit elfelejtette a hölgy.
Sajnos nyomába sem jöhet a nagy elődnek sem mennyiségben sem ízben. Átlagos porfagyi. Mint a mindenizű drazsé. A sétáló pohárral együtt 1900 ft-ot fizetünk. Egy gömb 300 ft. A cuki előtt kényelmes padok,de most már nincs tömeg mint amikor még a nagy előd müködött itt. Hát nem a legjobb fagyi a városban,de arra elég jó a hely,hogy felkerüljön az ittjartam. hu oldalára. Remélem végre a fotók is elmennek az értékeléssel.