2018. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 14.Ajánlom a helyet másoknak is!
....ismét visszatérünk,kellemes emlékekkel,mert ilyen pocsék hét után jár nekünk egy jó ebéd. Étlap az asztalon vár,5 perc múlva felveszik az italrendelést is. Érkezés 14,40-kor. Étlap,több mint jó egy kávéházhoz. Különösen tetszik a ,,sírni fogsz,, tétel,ami csipős pizza hagymával.
Asztalt foglaltam reggel,mert tavaly tömeg volt,most nincs,csak mi vagyunk de asztalunk vár. Mi meg a kevest,ami érkezéstől számitva a 24.percben érkezik meg,ez elég sok idő,de a ,,Roy húsos fazék,,
Jó levest jelent. Továbbra sincs zöld erős paprika,ez akkor derül ki,amikor hozza a vörös csipőset. A fazékban jó két tányér leves van,főtt hússal,jól megfőzve,tartalmas,finom. Nagyon meleg van,főleg a forró levestől,igy kérünk, s kapunk légkondit,pont felettünk van,igy elviselhető a meleg.
Érkeznek a főételek,a tálalás figyelemreméltó,a bőségtálnak 2 ,,szarva,, van, souvlakiból!
Az adag nem mondható kicsinek,de a javát a töltelék köret adja.
A hús -igaz sertés- kissé rágós,a kés meg életlen.
A köretek átlagosak,a rizs kissé összetapad. Az óríás rántott szelet azért kissé nagyobb ennél.
Személyzet teszi a dolgát,fürgén hoznak mindent. A tavalyi mosolygós lányok eltűntek,most 3 fiu van. A bőségtállal nem bírunk,elcsomagoltjuk,én nehezen de legyűröm a teljes adagot.
Zajszint nem veszélyes,58 decibel átlagosan. Közben jönnek vendégek is,mi lssan készülődünk,desszert nemná,de egy kávé még belefér,s ez jó döntés,mert finom kávét kapunk meg a számlát. Összesen 17.020 ft,2 levessel,bőségtállal, + 1 főétellel,italokkal,sörök,
baileys,kólák, szerintem korrekt. A húsos fazék 1,120 ft,ez nagyon megéri,a gyümölcsleves csak 890, a bőségtál 4,690 ft,a Becks sör 590 ft 0,25-ös belle vue krue 510,egy kóla 330 ft. Italok hütése kitűnő,ez nem mindegy,mert 30 fok van.
Távozunk 15.05-kor,étkezési idő 105 perc!
Összegzés:
Tavaly nagyon jó volt,most sem rossz. A konyha nem lett fürgébb,a személyzet nem vendégszerző tipus,de teszi a dolgát,nem kiemelkedő,de hibát sem követnek el. Árak barátságosk,a hely megközelitése,a parkoálás könnyen megoldható.
Minősités: ajánlott
Még több kép (32 db)
Roy Café & Restaurant további értékelései
2020.08.29családjával
![]()
Olyan helyet keresünk,ahol terasz is van, ezért esett választásunk a Roy Caféra. Terasz van,hely is, ami szép lassan megtelik. Érkezés 13,15-kor. Leülünk,kb.két perc múlva jön emberünk,hoz étlapot és elhúz,pedig innánk is valamit 30 fokban de azt elfelejti megkérdezni. Az étlap a régi,5 féle...
2019.07.14családjával
![]()
Tavaly nyáron jártunk itt utoljára. Még nincs fesztivál,csendes a város,van parkolóhely,és az étteremben is üres asztal bőven. Érkezés 14,05-kor. A személyzet fele (a kettőből) foglalkozik velünk. Étlapot hoz,és mit hozhat inni? Az étlap új,meglepöen bőséges,a pizzákkal egyűtt több mint 70 tétel...
2017.07.10családjával
![]()
....amit ott találunk,ahol nem is számitunk rá. Szombati ebédünk szinhelye a Roy Cafe elég messze van a belvárostól ahhoz,hogy eddig ne botoljunk bele,ahhoz viszont elég közel az egyetemhez,hogy megéljen,ehhez igazodik a fiatalos berendezés is. Jól megközelithető, a Bólyai utcán,parkolni is...
Párizs Garden Apartments Debrecen
49.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel