A hajdani Bem burger helyén most Szmöre burger van,aminek az a nagy előnye,hogy senkinek nem ugrik be hogy hol lehet,a Bem burgerrel ez tájolható volt. Moslék idő van,addig sem ázok. Egédz tömeg van a 20 m2-es üzletben,hárnan ís mozognak a pult túloldalán. Szép,rend van,esztétikusan ki van alakitva a bolt,csak vendég nincs rajtam kivűl.
Egy hambit nyelnék,a hölgy ekőírásszerűen felveszi a rendelést,pénztárgép,blokk ahogy kell. Addig leülök,a kis stokik maradtak. A hambi 10 perc alatt elkészül. Friss,a hús még sülhetett volna kb 3 percet,pont amig az íze kialakul. Meg lehet enni. Számla 1,650 ft. ebben a kóla is benne van. Nem sok,de összehasonlitva a tegnapi hamburgerrel viszont nagy a különbség. Összegzés: A tulajdonosváltás nem tett jót sz üzletnek. Más az étlap,ami dicséretesen ki van téve. Nem bonyolult étel,érdemes kenne tanulmányútra menni az Árpád térre. Minősités: ajánlott Értékelés: 6,5/10 pont