Ha a fórumba jár az ember és sok az ideje és még szeretne egy forró csokit vagy lattét akkor térjen be ide. Elég mű a környezet de pihenni pont jó, meg amire tervezték (kávézó) arra remek, és nem is kell több. Legyen jó a kiszolgálás ami itt adott, és legyen finom a felszolgált étel/ital ami szintén adott. Viszonylag nagy forgalmuk van mert sokan szeretnek ide járni.
. . . . . a meleg bevásárlóközpontban(és télikabátban). Ezért a fagyizóban alkalmazok ,,belső hűtést,,. Itt nincsenek évszakok,talán kisebb a választék mint júliusban,de folyamatosan működik. Feltűnően nagy létszámu a személyzet,hárman csak a pultot támasztják ,,vigyázzban,,. Tisztasággal nincs gond,a hely kialakitása hangulatos,és tágas.
Négy gömb fagyival birkózom,az adag korrekt,árban is az,mlg 1000 Ft-ot sem fizetem érte,de ebben a sétáló pohár is benne van. Azt nem értem miért ment ki a divatból a kehely? A fagyi izre jó,de itt is jön az alaphiba,annyira hideg,hogy elnyomja azt. Összegzés: Tulajdonképpen lehet egy jót fagyizni,viszonylag olcsó áron,kulturált körülmények között. Ez a cél. Minősités:ajánlott Értékelés: 8/10 pont
Ha a Fórumban vásárolunk mindig betérünk egy fagyira, sütire. Kellemes hely, nagy alapterülettel, sok-sok asztallal, tetszik a színösszhatás. Helyet mindig lehet találni. A választék elég nagy. Legutolsó alkalommal egy epres fagyihelyhet szerettem volna rendelni, de bánatomra a hölgy közölte, hogy nincs eper. . .
hozzáteszem ez májusban volt, amikor boldog-boldogtalan epret árult. Folyamatos a pörgés, többször kellett jelezni, hogy fizetni szeretnénk. Mindezeket leszámítva jó hely.
Meg mindig a karácsonyi túra, a Fórumban cirkáló üzemmódban vagyok. Olyan kínálattal állít meg a Tutti Gelati portálja, hogy kénytelen vagyok betérni. Nagy téli kabátban mászkálok a fűtés is jó, tehát belső hütésként beülök egy fagyira. Meglepően elegáns a hely, legalább 30 féle fagyi van.
A személyzet fűrgén mozog, kedvesen állnak a vendégekhez. Remelem megmarad itt a cukrászda. A fagylalt finom, végre egy hely, ahol nem fogyasztják jéggé a fagyit. Az ízek finoman kijönnek, nekem a citrom ízlett a legjobban. Az árak korrektek, nagy a konkurrencia a városban és szerencsére már nem csak mennyiségileg, de minőségben is. Minősités :ajánlott Értékelés : 8,5/10 pont
A Tutti Gelati egy plázában van, Debrecen központjában, így őszintén szólva nem ültem be nagy várakozásokkal. Annál jobban esett, hogy a hely felülmúlta azokat. Ottjártam idején, április 20. -án tavaszi akcióképpen egy szelet tortát egy cappuccino kíséretében 790 forintért lehetett elfogyasztani.
Ha időben észreveszem az egyébként jó nagy betűkkel, látható helyen, fekete táblára írott hirdetést, akkor talán magam is ezt választom. Sebaj, az epres sajttorta kifejezetten jó volt, kávét meg már ittam aznap, úgyhogy morgolódásra semmi okom, annál is inkább, hogy itt is, akárcsak a Barioban, nagyon kedves kiszolgálással találkoztam. Le a kalappal! A sajttorta egy fokkal édesebb volt az optimálisnál, de így is megadom rá az 5 pontot. 490 forintért pedig kifejezetten jó ajánlat. Mondhatni best buy. Jobbacska kommersz söröket tartanak, Budweisert és Bitburgert, elfogadható áron. Mivel volánnál ültem, nem élhettem a lehetőséggel. Jó élmény volt a Tutti gelati, azzal együtt, hogy a beltér nem nyert meg.