Alagsori menzaszerű étterem az egyetemi városrészben, mely elsősorban az ott tanuló koreai diákokat célozza meg. A bejáratnál balra van a kassza, ott lehet rendelni és rögtön fizetni is. Az elkészült ételek sorszámát kivetítő jelzi.
A választást a bejárati kapu előtt, továbbá a kasszánál látható ételfotók könnyítik, ezek mellett az étlap is illusztrált, így a magyar vendég sincs elveszve a sok szokatlan ételnév között. Az egyre gyarapodó koreai éttermekből ismerős fogásokon kívül kínálnak sok más különlegességet is, így nemcsak kimbapot, bibimbapot, kimchi jigae-t, tteokbokki-t, japchae-t, hanem például yukgaejang-ot és dakgalbit is. A koreai ételek mellett tartanak szép számmal japán fogásokat is, így teriyakit, nanbanzuke-t, butadont, gyudont és néhány vietnámi és thai klasszikust is, így például pho levest és pad thait. Sört és bort nem tartanak, két alkoholos italuk van, ezek ízesített rizsborok, de kínálnak nagyipari multiüdítőket, valamint népszerű koreai üdítőjellegű italokat is. A szűrt vizet ingyen adják az ebédhez vagy vacsorához. A pultos hölgy udvarias, segítőkész. Előételnek mandut kértem, a koreaiak derelyéjét, ebből csak vegetariánust tartottak. Készterméknek tűnt, de finomnak bizonyult. Második fogásom sertéshúsból készült duruchigi volt, egy kimchis zöldséges édes-savanyú-sós-csípős ragu, ami megelégedésemre szolgált. Adtak mellé egy meglehetősen jellegtelen levest, főtt rizst és egy kevés remek kim chit is. Tisztes négy pont a hely.