A panzió egy csendes környéken van, a belvárostól némileg távol, de autóval pár perc alatt be lehet jutni. A szobák tiszták, nagyjából rendben vannak, leszámítva, hogy az ablakok itt ott áteresztenek. A panzió maga és a környéke is tiszta, rendezett, a bejutás egyszerű.
A panziót éppen árulják és ahogy a recepciós elmondta, a jövőbeli nyitvatartása is bizonytalan, illetve az éttermet is bezárták a rezsiválság miatt. A reggelit mi drágálltuk, (2500FT/fő), mert 5-ünkre nagyon sok lett volna, így az ételek minőségéről nem tudok nyilatkozni. Télen voltunk, de a radiátorok nem működtek, mert állításuk szerint nagyon drága lenne gázzal, ezért ilyen elektromos radiátorokkal bohockódtunk minden szobában. Az egyik szobában teljesen hideg volt, a másikba nem is jutott - ezt mondjuk gyorsan orvosolta a személyzet, ami pozitívum. Ami nekem még visszatetsző volt, hogy érkezéskor bankkártyával szerettünk volna fizetni, de jól láthatóan inkább készpénzben szerették volna (5% kedvezményt is felajánlottak), ha fizetünk. Mivel nem használunk készpénzt, így csak pár nap múlva jutottunk el automatához, de a 2. nap után minden nap felhívtak minket ezügyben, mikor fizetünk, még a főnökasszony is. Úgy vélem ez a fajta bizalmatlanság nem vet jó fényt a tulajdonosokra, a legtöbb hotel távozáskor várja a fizetést - jól lehet, mi mindig érkezéskor már kifzetjük a szállást (kártyával). Összegezve 2 nem túl tágas, olajradiátorral fűtött tiszta szobáért sokallom az összeget, de más választás nem lévén kénytelenek voltunk ezt választani. Legközelebb nem foglalnék itt.