A háromcsillagos Centrum Hotel 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Fő tértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és intézményeitől.
Kelet-Magyarország azon szállodái közé tartozik, mely kellő nyugalmat biztosít az üzletemberek munkájához és pihenéséhez, de kitűnően szolgálja a zsongásra, élményekre vágyó turisták igényeit is. A szálloda szokványostól nagyobb méretű szobái (29 m2) lehetővé teszik, hogy még pótágyazás esetén is kényelmesen, otthonosan érezhetik magukat a vendégek a 65 db 2 ágyas szobában. 2-2 pótágyazható szoba összenyitása 4-6 fős családok kényelmes elhelyezkedését teszi lehetővé. A szobákat a szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató szobaméret (29 m2) és technikai színvonal jellemzi. A legmodernebb technikai eszközökkel felszereltek - 102 cm-es Full HD televízió, szobai széf, LED-es hangulatvilágítás, teljes WiFi-lefedettség, telefon, minibár, fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók, egyedi dizájnos bútorzat. Egyéb szolgáltatások: hitelkártya és SZÉP Kártya elfogadóhely, hotelszéf, piperemosás, vasalás, taxi, programszervezés (egyéni programok Hajdú-Bihar megye, ill. a Nyírség látványosságaihoz és a Hortobágyra).
Érkezésemkor félretájékoztattak arról, hogy hol parkolhatom le az autómat. A konkrét parkolóhelyről kérdeztem a recepcióst, ahol az autóm parkolt. Megerősített, hogy jó helyen állok. A hotel parkolócéduláját is kitettem. Másnap reggelre megbüntetett a közterület felügyelet.
A recepción elvették tőlem a parkolójegyet és azt mondták, hogy "gondoskodni fog róla", nem kell aggódnom. Nos, megjött a levél. 30 000 forintos büntetést kaptam. Amikor felhívtam a szállodát az üggyel kapcsolatban, és a következő e-mail beszélgetésben is erős védekező üzembe kacsoltak, ál-udvariassággal próbálták leplezni a leerszkedő hangmodorukat. . Megírták, hogy munkatársaik magasan képzettek, és "soha" nem hagynák jóvá a parkolóhelyet, ahol parkoltam. Ezenkívül, "nem tudom bizonyítani", hogy a recepciós azt mondta nekem, hogy jó helyen parkolok és többször emlékeztettek, nem az ő felelősségük, hogy a vendég betartsa a KRESZ szabályokat. Mit kell tennem, rögzítenem kell minden beszélgetést vendégként, hogy bizonyítani tudjam, hogy nem vagyok hazug? A magasan képzett személyzet soha nem hibázik? Kétszer is téves információt kaptam. Egyszer a bejelentkezésnél egyszer a kijelentkezésnél. Mos fizetnem kell. Felajánlottak kompenzációként egy nevetséges összegű bon-t ami körülbelül egyharmad szobára elég a következő ottartózkodásomkor. Nem lesz ilyen! Önök is kerüljék a helyet! Nem emlékszem, hogy tapasztaltam e valaha azt a lekezelő modort ahogy a recepciós a telefonon beszélt velem miután vázoltam milyen ügyben telefonálok. Mellesleg körülbelül 30 percig türelmesen vártam a bejelentkezéskor, mert épp egy vendég távozott.
Szombaton este értünk a szállodába, pozitívum, hogy a belvárosban van, és ingyenes parkolóval rendelkezik. Meglepő volt, h ELŐRE kellett fizetni. . . A szobák tiszták, modernek, ízlésesen berendezve, a franciaágyas hálószobában volt a plusz ágy, ami kicsit fura, ráadásul egész éjszaka recseget-ropogott a fiam alatt. . .
Ami nagyon meglepett még: a polcon a BIBLIA nézett velünk farkasszemet. Nekünk nem volt probléma, de vajon mit szólna hozzá egy vallásos muszlim? vagy egy hindu család? vagy az ateisták egy-két éjszaka alatt megtérnek? Aligha. Ha én vallásomat gyakorló vagyok, akkor viszont a táskámban ott lapul a saját bibliám, de akkor kinek volt odakészítve? Amit még furcsálltam az apartmanban (5 fős apartman): a főzőfülkében 3 szék, 3 pohár, 4 bögre várt minket. . . Végül is, tán csak nem egyszerre leszünk szomjasak. . . Vasárnap reggel még kávéztunk 4-en, majd csomagoltunk és indultunk tovább. A recepción 5 kávét akartak fizettetni, tudom emberek vagyunk, tévedhetünk, de azért mégis, nem lehetne erre odafigyelni? Rossz szájízzel távoztunk.
Debrecen az ország legbarátságosabb nagyvárosa. Szerencsére többször járok ide és mindig találok valami újat. A szálloda is pont olyan mint maga a város, barátságos, tiszta, többet nyújt mint amit elvárunk. Már az érkezéskor kiderült, hogy ez valami más, ugyanis a Nagytemplom tőszomszédságában áll így a kilátásról nem is kell sokat mondanom.
. . Hobbi fotósként nem voltam még ennél szebb látképet nyújtó hotelban. A parkoló ingyenes, ami ritka dolog, tekintve, hogy Debrecen szívében helyezkedik el a hotel. A három csillag kevésnek tűnik a magas színvonalhoz képest, gondolom csak a wellness részleg hiánya indokolja. Jártam sok négy csillagos szállodában is, lenne mit tanulni ettől a helytől. . . A személyzet észrevétlenül, de profi módon teszi a dolgát. Mindig mosolyogva fogadtak akárhová mentem a szálloda területén belül. A reggeli minden igényt kielégít, de ami abszolút egyedi, hogy kérésre külön díj nélkül friss presszó kávét, capuccinót készítenek, nem a szokásos szállodai "lötyikávé"-val kell indítani a reggelt. A szobák minden földi jóval felszereltek, a plazmatévén az érkezéskor a saját nevünk látható ami kedves gesztus. Ár-érték arányát tekintve is kiváló választás. Mindenkinek ajánlom aki jó helyen, nyugalomban szeretne eltölteni néhány éjszakát.
Néhány éve már vendégei voltunk ennek a szállásnak, azóta felújították a helyet és messze felülmúlták a várakozásunkat. Nagyon igényes, ízléses lett! Semmi giccs, semmi flanc. A szobák szépek,tiszták, minden igényt kielégítőek. A reggeli pompás volt, a választék megfelelő, friss minden.
A személyzet kedves, segítőkész és tényleg udvarias, semmi negatívot nem tudunk ahelyről és a személyzetről mondani. Az elhelyezkedés pedig parádés, a legjobb. Biztos, hogy máskor is fogunk jönni, köszönünk mindent!
A szálloda messze felülmúlta a várakozásainkat. Tiszta, jól felszerelt, kényelmes. A szobánkhoz egy hatalmas erkély is tartozott. A fűtés szobánként termosztáttal szabályozható. A személyzet kedves és figyelmes, de nem tolakodó. Ropogós ágynemű, vastag, puha törölközők, csillogó zuhanykabin, reggelire ropogós zsemle - laktóz- és gluténmentes is! Csak ajánlani tudjuk!
Őszi pihenésre érkeztünk férjemmel a szállodába. Kedves, fiatal recepciós hölgy fogadott bennünket. Minden téren a segítségünkre tudott lenni. Tájékozott, körültekintő és figyelmes volt. Kellemesen éreztük magunkat, a szálloda telt házas volt,de mindenkire igyekeztek kellő figyelmet fordítani.
A szálloda megközelítése nem zökkenőmentes, de belvárosi és a tömegközlekedéssel nagyszerűen be lehetett járni a várost, és a látnivalókat. A parkolás nem egyszerű, de a recepciós hölgy ezzel kapcsolatban is sokat segít, odafigyelnek a vendégre! Visszatérnénk!
Debreceni Centrum Hotel csodálatos élményt kényelmet nyújtott számunkra. Kettesben voltunk a párommal sajnos csak egy éjszakát,de az felejthetettlen volt számunkra. Nagyon kedves volt e receptcion lévő fiatalember. A szállás nagyon szép tiszta helyiségből állt. Kényelmes bútorok,gyönyörű fürdőszoba minibár stb.
A reggeli svédasztalos finomságokból állt ami bőséges volt és nagyon kedves segítőkész dolgozok támogatásával. Soha ilyen szép helyen nem volt alkalmunk megpihenni még, és remélem az életben még megadatik ilyen lehetőségünk.
Az unnepi Viragkarneval miatt erkeztunk regvolt szulohelyemre, a felujitott szallodaba. Meses tisztasag,igenyes berendezes, szivelyes vogadtatas. Kell-tobb a vendegnek? Sajnos, az etterem meg nem keszult el, de sebaj, mar ott reggeliztunk-es elegedettek voltunk, bar meglepo volt az 1/4 szalveta:-( A kinalat kozepes volt, a szemelyzet viszont atlagon felul kedves-csak nem igazan ertettuk, hogy a reggeli utan miert nem ihattunk pressokavet, mikor az ott dolgozo holgynek semmi egyeb dolga nem volt.
Mi a felújítás előtt, decemberben jártunk itt. Rettenet. . . A szobák 70-es évek hangulatát tükrözték, régi, szocreál bútorokkal. . . a villamos hajnalban ébresztett minket, erről nem a hotel tehet, de a hangszigetelés egyenlő volt a nullával. Reggeli: háááááát. . . . katasztrofális. Néhány szalámi, sajtszelet, 2-3 db kifli, zsemle.
Ennyi. . . tea, kakaó, tej. Nem tudom, hogy a felújítás óta mi változott a bútorzaton kívül, de remélem , hogy minden! ! !