A cívis város szívében elhelyezkedő Grand Hotel Aranybika a Nagytemplom szomszédságában várja vendégeit. A hotel épülete az első magyar olimpiai bajnok, Hajós Alfréd tervei alapján 1915-ben, szecessziós stílusban épült. A falak közt az évek során a XX. század számos művésze és politikusa megfordult.
Móricz Zsigmond és Szabó Magda egykori kedvenc szobáját ma emléktábla jelzi. A Grand Hotel Aranybika a tökéletes pihenéshez és rendezvények, konferenciák szervezéséhez egyaránt remek helyszínt nyújt.
A két hónappal korábban megrendelt szoba (classic) nem az, ami a hotel honlapján classic szobaként jelenik meg. Nagyon kopott, lelakott szoba, keskeny szekrények, szűk fürdő-WC.Nincs szék, hűtő, kevés törülköző.(Kérésre hoztak !) Takarítás a 4 nap alatt nem volt,a szemetet sem vitték el. Csalódottak vagyunk.
Érkezésünkkor du 15,30 nem volt még kitakarítva a szobánk! Törölközőkért este mentünk le,melyek között voltak lyukasak,szakadtak! A fürdőben iszonyatos bűz volt, csótányokat találtunk! A hálószobánkon nem volt sötétítő,kint 38 fok! Az udvari rész felől volt egy bár ahonnan reggel 6-ig BÖMBÖLT a disco zene mind a két éjjel így szinte semmit nem pihentünk!
! ! A takarítás az valami iszonyat! ! ! A reggeli nagyon szegényes,a kávé 8 órakor elfogyott és nem is lehetett inni később! ! Számunkra nagy csalódás volt a szálloda! !
Mint minden utazás itt sem ment simán, nem a kért szobákat kaptuk, 2db de ebben az esetben ez nem fájt nekünk, mert főtére néző szobákat kaptunk a nem arra néző helyett! A szobák hiányosak voltak az egyik szobából a hűtő és két törölköző a másikból poharak és a szék, amit pótoltak.
A másik szobában levő hűtő belseje penészes volt, valamint a fürdőkád piszkos amit a reklamációnkat követően a távozásunkig nem takarítottak ki. Ezért csak az egyik szoba fürdőjét használtuk. Ez számunkra problémát nem jelentett ezért már tovább nem reklamáltunk. Nem kértünk előre parkolást amit viszont elintéztek nekünk ez nagyon fontos volt és ennek örültünk. Az Aquaparkba is kaptunk kedvezményes jegyet + 15 %-os éttermi kedvezményt! A főtére néző ablak is jól bevált a rendezvények nem nyúltak a késői éjszakába így piheni is gondtalanul tudtunk. Merem ajánlani mert a fenti problémák biztosan egyediek és a személyzet is segítő kész volt.